MEER dan Bijna EnergieNeutrale moderne woning
14u tot 17u

Kosterweg Lot 2, 1910 Kampenhout
Terug

Bezoek deze bijna volledig afgewerkte, nog niet bewoonde, vrijstaande woning. De eigenaars kozen voor een moderne architectuur, die vooraan vrij gesloten is en achteraan baadt in het licht.

De woning is ruim met een open keuken en aansluitende zit- en eetplaats, en een handige berging. Op de eerste verdieping kan je drie slaapkamers, een dressing, een badkamer en een handige wasplaats vinden.

De woning wordt uitgerust met de nieuwste technieken zoals PV-panelen, cv-ketel op gas met vloerverwarming op het gelijkvloers en radiatoren op de verdieping, regenwaterrecuperatie en een ventilatie Type D.

Ontdek samen met onze bouwadviseurs Jeroen Van Limbergen en Patrick Douchamps wat wij voor jou kunnen doen. En geniet NU van onze “Meer dan BEN!”-actie.

BEN bouwen?
Een Bijna EnergieNeutrale of BEN-woning wordt de standaard. Een BEN-woning is gebouwd met of onder E-peil 30, terwijl de norm vandaag een woning met E-peil 35 is.

Vanaf 2021 moeten alle nieuwbouwwoningen aan de BEN-eisen voldoen. Nu al investeren in een BEN-woning biedt alleen maar voordelen. En wij gaan nog een stapje verder!

Wij nemen de upgrade tot een E20 woning GRATIS voor onze rekening waardoor jij nog eens EXTRA van de onderstaande voordelen kan genieten:

• Een korting van 100 % op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
• Een aanzienlijk lagere energiefactuur.
• Een voordelig BEN-krediet bij bepaalde banken.
• Een enorme meerwaarde op je woning.

Kom zeker deze woning bezoeken. Wij vertellen er graag alles over. Wie weet kunnen wij je helpen met het vinden van de juiste locatie, dichtbij of veraf. Aarzel ook niet om langs te komen als je al je eigen bouwgrond hebt. Dat hebben deze klanten ook gedaan. Wij begeleiden je graag van A tot Z.

 

Om deze woning te bezoeken, vragen wij je EEN AFSPRAAK te maken door een mail te sturen
naar woningbouw@verelst.be of te bellen naar 015 30 03 60.

Bij jouw bezoek houden wij uiteraard rekening met de huidige Corona-maatregelen,
want zowel jullie gezondheid als die van onze bouwadviseurs is van het grootste belang.

 

Wij verwelkomen je graag!

Een vraag? Contacteer Verelst Woningbouw & Renovatie!

Cookie Instellingen