Mercier
13u30 - 16u00

Kardinaal Mercierplein 14, 2800 Mechelen
13u30 - 16u00
prijzen vanaf € 629.900 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Welkom in Mercier, een ongeëvenaard renovatieproject met ongeziene grandeur in hartje Mechelen!

Mercier heeft een ziel en een verhaal en biedt een onovertroffen woonervaring in een historisch neoclassicistisch gebouw in de bruisende stad Mechelen, aan het Kardinaal Mercierplein. Mercier biedt een unieke kans om te wonen in een exclusieve setting waarbij het historische karakter van het gebouw is bewaard. De authentieke buitenzijde van het erfgoedkundig gebouw wordt nauwelijks veranderd. Enkel de achtergevel krijgt een opwaardering.

Bij de bouw ervan in 1839 werden er maar liefst vijf herenhuizen gerealiseerd. Dankzij hun iconische architectuur vormden de woningen één klassevol geheel dat uitgaf op het Kardinaal Mercierplein (tot 1918 nog ‘Egmontplaats’). Vandaag worden ze omgevormd naar 8 luxe-appartementen, 2 penthouses en 2 commerciële ruimtes met aanpalende orangerie.

De acht exclusieve appartementen en twee penthouses maken door de royale plafondhoogtes onmiddellijk indruk met een ongeziene ruimtebeleving. Elk appartement baadt in het natuurlijk licht dankzij de ruime terrassen en grote raampartijen. Imposant en innemend. De appartementen zullen beschikken over 2 tot 3 slaapkamers. De focus op een hoge afwerkingsgraad maakt van Mercier een exclusief, iconische landmark in het Mechelse stadscentrum.

Naast authenticiteit, ruimte, licht, rust en luxe staat energie ook centraal in dit project. Zo zorgen geothermische verwarming en koeling, optimale isolatie en een ventilatiesysteem type D voor een A-label. Zo bent u als eigenaar gedurende 5 jaar voor 100% vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Je gedroomde woonplaats bezorgt je ook onmiddellijk een gevoel van thuiskomen. Je voelt je er ontspannen, vrij en veilig. Mercier is zo een plek. Je geniet er van het fenomenale zicht op het Kardinaal Mercierplein en de Nieuwe Vesten, terwijl je woont in een duurzaam gerenoveerd erfgoedkundig pand met een verhaal. Het authentieke kader en de nabijheid van de bruisende binnenstad bieden je op elk vlak het nodige wooncomfort.

Ook op vlak van interieurinrichting en afwerking volgen we nauwgezet je wensen. Elke koper krijgt de keuze tussen drie afwerkingspakketten: Neo Classic, Exclusive en Bespoke. Eén voor één hoogwaardige pakketten die uitblinken in hun eigen identiteit en afwerkingsgraad. Als koper krijg je hiermee de vrijheid en luxe om je woonst volledig te laten afwerken volgens jouw smaak en vooropgestelde budget. Wooncomfort van de bovenste plank, zonder gelijke.

De verkoop valt volledig onder de het registratiestelsel, BTW is hier niet van toepassing.

Oplevering voorzien in de zomer van 2025.

Mercier is one-of-a-kind! Wonen in een klassevol appartement in een historisch pand op deze unieke locatie is een kans die je zelden krijgt!

Ontdek project Mercier op zondag 22/10 te Kardinaal Mercierplei 14-16 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in:
Mercier

Kan u niet wachten tot 22/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte