Moderne halfopen bebouwing ruwbouwklaar op lot 57
12u - 18u

Zomerlaan 11, 2580 Beerzel
12u - 18u
492.470 euro
Op afspraak & reservatie via Nieuwbouwzondag.be
Terug

Droom jij ervan om met je gezin rustig en midden in en aan het groen te wonen, maar toch ook vlak bij alle dagdagelijkse voorzieningen zoals scholen en winkels? Dat kan perfect in onze autoluwe en kindvriendelijke woonbuurt ‘Hoog Beerzel’. De nieuwe verkaveling ligt in Beerzel, op de grens met Putte en Heist-op-den-Berg. Wij bieden hier unieke moderne woningen aan met die gedroomde ligging: scholen, winkels, vrijetijdsbesteding en natuur liggen op wandel- en fietsafstand. Een ideale plek om je thuis te voelen, te ontspannen en je kinderen in alle veiligheid te laten opgroeien midden in een oase van groen.

De woning op lot 57 is een halfopen bebouwing op een perceel van 3a 26ca. De woning heeft een bruto oppervlakte van 177,15m² met inpandige garage en ruime 3 slaapkamers. De indeling is als volgt; ruime inkomhal met vestiaire en toilet. De grote open leefruimte met zithoek, eetkamer en keuken met kookeiland baden door de grote raampartijen in het licht. Via een schuifraam en deur kan je zowel vanuit de leefruimte en de keuken naar het terras en de tuin. Aanpalend aan de keuken ligt een praktische bergruimte. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers, apart toilet en een ruime badkamer met dubbele lavabo met spiegel en verlichting, douche en ligbad voorzien. Verwarmen gebeurd dmv vloerverwarming en een lucht/water warmtepomp. E-peil is 10 waardoor je de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing betaald.

In de tuin kan je zowel van de ochtend- als de namiddagzon genieten. Deze zeer aparte moderne woning is gekenmerkt door een strakke moderne gevelsteenarchitectuur met claustra, grote raampartijen in aluminium en horizontale banden in beton.
De inkom en de inrit worden aangelegd in klinkers. Op de perceelsgrenzen worden hagen aangeplant.

De prijs is de prijs
Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij 2B2C Projects daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

Wenst u meer info over deze gerealiseerde nieuwbouwwoning en wenst u de woning te bezoeken en onze hoogwaardige afwerking te zien? Neem contact op met ons kantoor op 0471/23 24 25 of mail naar info@2b2c.be. Deze woning is volledig afgewerkt en bewoonbaar vanaf eind oktober 2023.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer 2B2C Projects!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte