Moderne Meer dan BEN woning (Lot 11)
14u-17u

Watertorenstraat - Retsestraat, 2560 Nijlen
14u-17u
Vrij te bezoeken
Terug

Kijk op Nieuwbouwzondag binnen bij deze moderne eengezinswoning in aanbouw.

De toekomstige bewoners kozen voor een grote leefruimte met open keuken en aanpalende berging. Vanuit de eethoek is er een mooi zicht op de tuin. Op de gelijkvloerse verdieping is ook een speelkamer, een toilet en een praktische doucheruimte te vinden. Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, en een badkamer met dubbele lavabo, bad en inloopdouche. Op de zolderverdieping worden er nog twee slaapkamers voorzien.

Met een E-peil lager dan 20 is deze woning Meer dan Bijna EnergieNeutraal. De woning werd uitgerust met een gascondensatieketel, vloerverwarming beneden, een verwarmingslus en handdoekdroger in de badkamer, en radiatoren op de slaapkamers. Verder is het huis ook voorzien van PV-panelen. Voor het ventileren van de woning werd er een ventilatiesysteem Type D geïnstalleerd waardoor de lucht mechanisch aan- en afgevoerd wordt. Onze bouwadviseurs geven je ter plaatse graag mee welke voordelen de toekomstige bewoners zullen genieten.

Droom jij ook van een nieuwe thuis?
Breng ons een bezoekje op Nieuwbouwzondag! Kom langs bij onze verkaveling te Nijlen. Neem een kijkje in deze woning, en in twee andere nabij gelegen woningen. Ontdek samen met onze bouwadviseurs hoe wij jouw droom kunnen realiseren. Bij Verelst bouwen we jouw droomwoning volledig op maat én sleutel-op-de-deur.

Geniet nu van ons “Bouwen voor de toekomst” aanbod, waarbij we “energetisch” steeds een stapje verder gaan dan wat jij vereist.

Bouwen voor de toekomst!
Jouw nieuwe thuis “futureproof” en “energiezuinig”?

Bij Verelst helpen wij je graag jouw nieuwe thuis zo duurzaam mogelijk te bouwen, zodat jouw project tevens een mooie investering is voor de toekomst, en voor volgende generaties.

Inzetten op hernieuwbare energie is vandaag belangrijker dan ooit.
Daarom zetten wij met onze futureproof-actie een extra “energetische” stap voor jou!

Wij bouwen voor jou een thuis die altijd een stapje energievriendelijker is dan wat jij vereist.

Bij Verelst investeren wij in een GRATIS UPGRADE zodat jij kan genieten van tal van extra voordelen.
Onze bouwadviseurs vertellen je er graag alles over!

Verelst bouwt steeds volledig op maat & sleutel op de deuren. Wij bouwen zowel op onze eigen gronden, die je kan vinden in ons aanbod, als op gronden die reeds eigendom zijn van de klant. Graag begeleiden wij onze klanten van A tot Z bij de realisatie van hun nieuwe “thuis”.

Kom zeker langs!

Een vraag? Contacteer Verelst Woningbouw!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte