Moderne woning te Landen
10u - 16u

Neerhespenstraat 29, 3400 Landen
10u - 16u
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

LivingHome presenteert een elegant ontworpen moderne woning in de pittoreske gemeente ‘Landen’. Deze woning belichaamt hedendaagse trends met een verfrissend eigen karakter. De gevel wordt gekenmerkt door een combinatie van een lichte gevelsteen en bruin aluminiumen raampartijen, die een harmonieus contrast creëren.

De woning is slim ontworpen met een volledige onderkeldering, waarbij deze ruimtes multifunctioneel dienen als opslag- en kantoorruimte. Op het gelijkvloers verwelkomt een ruime inkomhal bewoners en gasten. Grote raampartijen zijn strategisch geplaatst doorheen de woning, waardoor natuurlijk licht vrijelijk stroomt en een heldere sfeer creëert in de keuken en leefruimte.

Het bovenverdiep biedt een oase van comfort met drie goed geproportioneerde slaapkamers, een handige wasruimte en berging. De luxueuze masterbedroom is uitgerust met een ruime dressing en een eigentijdse ensuitebadkamer, waardoor bewoners kunnen genieten van ultiem comfort en privacy.

Deze moderne woning van LivingHome belichaamt de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort, en biedt een verfijnde woonervaring in het hart van ‘Landen’.

[wpv-map-marker map_id=’project’ marker_id=’marker-320051‘ address=’‘ marker_title=’Moderne woning te Landen‘ marker_field=’

Moderne woning te Landen

‘ marker_icon=”/wp-content/uploads/2023/03/huis-green.png”]

Moderne woning te Landen

Neerhespenstraat 29, 3400 Landen

[/wpv-map-marker] [wpv-map-render map_id=”project” map_height=”500px” marker_icon=”//nieuwbouwzondag.be/wp-content/uploads/2023/03/huis-green.png”][/wpv-map-render]

Een vraag? Contacteer LivingHome!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte