Moderne zeer energiezuinige BEN-woning in ruwbouwfase
van 10u tot 16u

Aarschotsesteenweg 129C, 2230 Herselt
€400.000 à €450.000 incl. btw
Bezoek op afspraak
Terug

ZeroHuis is een kleine speler met een grote passie voor kwaliteitsvol en energiezuinig bouwen en verbouwen, op maat en in elke stijl. Al jaren bouwen wij BEN-, passief- of nulenergiewoningen, casco of helemaal woonklaar, met een zéér hoge kwaliteit en tegen een verbazend scherpe prijs.

En dat vind je allemaal terug in deze stijlvolle woning in Herselt. Ze koppelt een mooi ontwerp en een zéér hoge afwerkingsgraad aan comfortabele leefomstandigheden.

Momenteel is de ruwbouwfase afgewerkt en het grote potentieel van de woning wordt stilaan duidelijk. U bent dus van harte welkom voor een kijkje en een babbeltje over uw eigen project of ideeën.

We hebben voor de verandering gekozen om een project in ruwbouwfase open te stellen, omdat we dan heel duidelijk alle troeven van ons bouwproces kunnen tonen, die anders al lang verborgen zitten achter pleisterwerk of vloerafwerking. In deze fase zorgen we namelijk voor de stevigheid en de wind- en waterdichtheid van uw woning, ook op lange termijn en in zware omstandigheden.

Meer info

Een vraag? Contacteer ZeroHuis!