Sint-Leonardus – Mol
10u-17u

Sint-Leonardusstraat 1, 2400 Mol
€ 389.000 - € 396.000
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

De Sint-Leonardusstraat is een rustige straat in Sluis, één van de oudste en meest gemoedelijke gehuchten van Mol.
Op wandelafstand van het gezellige centrum met een basisschool, verschillende winkels en horecagelegenheden kom je thuis in een ruime en duurzame gezinswoning die HRB voor jou realiseert.

Met dit nieuwbouwproject project realiseren we 4 meer dan instapklare eengezinswoningen met een volledig aangelegde tuin.

Stap binnen in deze woningen langs een ruime inkomhal met gastentoilet, grote leefruimte met veel lichtinval en keuken voorzien van alle comfort met aanpalend berging/wasplaats.

De eerste verdieping telt drie slaapkamers en apart toilet. Verfrissen doet u zowel onder de inloopdouche als in het ligbad van de comfortabele, volledig uitgeruste badkamer met dubbel lavabomeubel.

Een vaste trap leidt u naar de zolder, dewelke u volledig kan inrichten naar eigen smaak. 3 van de 4 woningen beschikken tevens over een garage met automatische poort en tuinberging.

De woningen hebben elk 12 zonnepanelen en zijn opgetrokken uit CLT, een uniek ecologisch verantwoord bouwmateriaal dat ons toelaat circulair en bijna-energieneutraal (BEN) te bouwen.

Er werd reeds 1 woning verkocht. Kom dus zeker een kijkje nemen, wie weet worden het wel je nieuwe buren!

Meer info

Een vraag? Contacteer HRB!