Mol – Sint-Theresiastraat
van 12u30 tot 15u

Sint-Theresiastraat 57, 2400 Mol
van 12u30 tot 15u
vanaf € 318.735
Vrij te bezoeken
Terug

Stijlvol wonen in een groene omgeving

Dit tijdloze nieuwbouwproject met elf woningen is gelegen aan de Sint-Theresiastraat te Mol. Deze mooie ligging biedt heel wat voordelen. Zo is het centrum van Mol dichtbij terwijl u toch in een groene omgeving woont. 

Vlak om de hoek vindt u immers een mooi naaldbos dat ongeveer 19 hectare groot is en deel uitmaakt van de Kempense duinengordel. Deze bossen zijn vooral bekend vanwege de charmante ‘Vijftien Kapellekens’ die hier rond 1815 werden gebouwd. 

Bij het ontwerpen van de woningen werd bewust gekozen voor een klassieke stijl waardoor dit project een tijdloze charme krijgt. Ook binnen werd er veel aandacht geschonken aan woonkwaliteit. Zo hebben alle woningen een ruime, lichte woonkamer met open keuken en drie slaapkamers. 

De percelen zelf zijn ruim en hebben oppervlaktes die variëren van 676 m² tot 1039 m². Hierdoor blijft er nog voldoende ruimte over om later nog een veranda of garage bij te kunnen bouwen. Het achterste gedeelte van de tuinen zijn gelegen in parkgebied waardoor u tevens verzekerd bent van een mooi uitzicht op de achtergelegen bossen. 

Dankzij al deze troeven biedt dit project dan ook een mooie kans op een duurzame en kwalitatieve woning op een toplocatie te Mol.

Een vraag? Contacteer RDK!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte