Vrijgoed – Mol
10u-17u

Vrijgoed 30, 2400 Mol
€ 458.000
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Mol, een plek waar zowel natuurliefhebbers als stadsmensen op hun wenken bediend worden.
Vlakbij natuurgebied De Keiheuvel vind je Vrijgoed, een rustige straat in een residentiële buurt. HRB realiseert er twee strakke, vrijstaande nieuwbouwwoningen. Met dit project leggen we volop de focus op ruimte, licht en een verfijnde afwerking.

Na een lange wandeling in het nabijgelegen natuurgebied komt u thuis weer helemaal tot rust. Parkeer je wagen op de aangelegde oprit en open de voordeur naar een ruime inkomhal met gastentoilet. Via de ruime leefruimte met veel lichtinval komt u bij de strakke keuken voorzien van alle comfort met aanpalende bijkeuken/berging dewelke langs een aparte ingang ook toegankelijk is.

De verdieping telt 3 ruime slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met dressing. Er is een luxueuze badkamer voorzien met inloopdouche, ligbad en dubbel lavabomeubel. Tevens zijn er handige extra’s zoals een apart toilet en wasplaats.

Genieten kan je in de grote tuin van wel 746m² dewelke volledig is afgewerkt en voorzien van een aangelegd terras.

Beide woningen zijn opgetrokken uit CLT, een uniek ecologisch verantwoord bouwmateriaal dat ons toelaat circulair en bijna-energieneutraal (BEN) te bouwen. Met elk 12 zonnepanelen, een warmtepomp en een gegarandeerd E-peil van minder dan E20 zijn deze woningen zelfs bestand tegen de norm van de toekomst.

Er werd reeds één woning verkocht. Kom dus zeker een kijkje nemen, wie weet worden het wel je nieuwe buren!

Meer info

Een vraag? Contacteer HRB!