Molenkant
24 oktober: 14u tot 16u

Rietvoornstraat, 8530 Harelbeke
Vanaf € 179 000 excl. kosten
Vrij te bezoeken
Terug

Molenkant te Harelbeke is een prachtig nieuwbouw project aan de oevers van de Leie. Het is gelegen in de Rietvoornstraat, beter bekend als de vroegere Groeninghe Ververij. Je vindt rust in elk appartement dankzij het zicht op het water en op het groen aangelegd park.

De troeven van deze appartementen zijn de ruime zuidgerichte terrassen van 10 m² tot 40 m². Een ruime tafel of lounge kan je hier in alle rust laten genieten van het uitzicht. De architectuur is op een flexibele manier ingedeeld. De speelse hoogbouw maakt het mogelijk om vanaf je terras de skyline van Kortrijk en omstreken te bewonderen. Verder is een nieuwe voetgangers- en fietsbrug gebouwd, zodat je nog makkelijker naar het centrum kan. Als kers op de taart zijn dit uiterst energiezuinige appartementen, waardoor het gebouw BEN is (bijna energie neutraal). 75% van de appartementen zullen een E-peil hebben van 30 of minder!

Ontdek ook zeker de nieuwste fase Residentie Parkzicht waar je geniet van een adembenemend groen zicht van op je terras!

Er wordt met andere woorden een beleving gecreëerd waarbij wonen en natuur geïntegreerd zijn. Het nieuwbouwproject bestaat reeds uit 6 gebouwen, die in 3 fases gebouwd worden. De eerste 4 gebouwen zijn opgeleverd en meteen bewoonbaar. De verkoop van de laatste fase is sinds het najaar van 2018 van start gegaan. Als investeerder kan je rekenen op een gunstig rendement en hoef je je zeker geen zorgen te maken over de verhuurbaarheid.

Twijfel niet en kom langs in het nieuw modelappartement. Wij overtuigen je graag van dit uniek en welbekend project in Harelbeke.

Meer info

Een vraag? Contacteer ERA Becue!

Een vraag? Contacteer Immolis!