Molsbroekpark aan de Durme
24 april : 10u - 17u

Oude-Bruglaan 53, 9160 Lokeren
24 april : 10u - 17u
Vrij te bezoeken
Terug

Op de voormalige slachthuissite in Lokeren grenzend aan het natuurreservaat Molsbroek wordt wonen liggend aan de Durme werkelijkheid. De plannen voor de eerste fase van deze nieuwe wijk werden finaal gevormd en uitgetekend. Het nieuwbouwproject voorziet een volledig residentiële invulling met prachtige woonentiteiten, uitkijkend op waterzicht. De nieuwe woonbuurt omvat onder andere vier woongebouwen met unieke binnentuinen (patio’s ) en ruime gemeenschappelijke daktuinen. De patio’s worden afgesloten met opengewerkte tuinmuren en zijn afgescheiden door een centrale doorsteek naar de Durme. De realisatie telt 106 appartementen met zowel één, twee als drie slaapkamers, kijkend op de Lokerse waterloop.

Het nieuwbouwproject Molsbroekpark aan de Durme is een eigentijdse en groene buurt nabij het centrum van Lokeren. Zijn topligging in de mooie stad, alle voorzieningen dichtbij maar ook de verschillende type eenheden maken het project vrij toegankelijk voor zowel jonge gezinnen als ouderen. Bovendien zijn er talrijke elementen aanwezig die zorgen voor meer woonplezier. Met de laatste technieken en natuurlijke materialen streefden we naar een zalige woonervaring in Lokeren stad.

We starten met de verkoop en lanceren het project tijdens ons opendeurweekend op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 april. Ontdek in primeur dit unieke project en kom langs!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte