Nest
24 oktober: 13u tot 15u

Hoek Zillebeek/Kromstraat, 9120 Beveren
Vanaf € 222.500
Vrij te bezoeken
Terug

Groen NEST dichtbij het centrum

Stijlvol nieuwbouwproject NEST is ideaal voor wie houdt van natuur en licht. De 26 prachtige appartementen baden in het groen en dankzij de zuidoriëntatie ook in het licht.

Rustige en groene kijk

Wil je genieten van een weids uitzicht op de velden? Kies dan voor deze gegarandeerde open ruimte, die je vanuit elk appartement ziet! Ook de gezellige landschapstuin en groendaken zorgen het hele jaar door voor een zalig gevoel. In deze zonnige leefruimtes mét riant terras waan je je koning(in) te rijk!

Hoog wooncomfort

Voor elk appartement is een ruim afwerkingsbudget gerekend en beschik je over een hoog wooncomfort. Een standaard warmtepomp met vloerverwarming, doorgedreven ventilatie en isolatie maken de appartementen bijna-energieneutraal. Bovendien ontvang je als koper de eerste vijf jaar een korting op de onroerende voorheffing.

Wandelen naar het centrum

De 26 appartementen liggen in de natuurrijke rand rond het centrum. Je wandelt of fietst zo gemakkelijk naar de winkels, de sporthal en het zwembad. NEST is dus perfect als je rustig wil wonen, en toch af en toe de meer bruisende Beverse kern wil opzoeken.

Geniet nu van extra afwerkingsbudget of één jaar huurgarantie bij de aankoop van een appartement.

Meer info

Een vraag? Contacteer Axel Lenaerts Makelaars!