Netheland

Ringenhofweg 85-91, 2500 Lier
vanaf € 286.000 tot € 371.000
Vrij te bezoeken
Terug

Waar groen en stad samenvloeien!

Netheland ligt aan de zuidrand van het pittoreske stadje Lier. Het is een plek waar riant wonen, leven en werken samengaan. Op een ideale locatie, nabij het gezellige centrum van de stad en met het uitzicht op de Polder van Lier. Netheland heeft meerdere troeven in handen voor wie op zoek is naar een ideale woonlocatie. Bovendien is het project intussen instapklaar en meteen beschikbaar voor de snelle beslissers.

Het door POLO Architects ontworpen nieuwbouwproject bestaat uit 3 gebouwen, ingeplant in een fraai aangelegde parktuin van bijna 10.000 m2. In totaal zijn er 61 energiezuinige wooneenheden ondergebracht in het project. Momenteel zijn er nog verschillende 2- en 3-slaapkamer appartementen met ruime terrassen beschikbaar. Elk terras biedt een mooi uitzicht op de stadscontouren of op open natuurgebied. Alle appartementen werden onder begeleiding van een interieurarchitect stijlvol en kwalitatief afgewerkt met het oog op de optimalisatie van de woonkwaliteit en toekomstige meerwaarde.

Op wandelafstand vinden we het historische centrum en voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer zijn eveneens binnen wandel -of fietsafstand. Voor de fiets liefhebbers is het wandel-/fietsparadijs Pallieterland vlakbij.

Voor de investeerders hebben we eveneens mooie huurrendementen, zonder te spreken over het meerwaarde rendement.

De prijzen zijn inclusief 2 ondergrondse autostaanplaatsen.

 

 

Een vraag? Contacteer Woonplanners!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte