Modern en energiezuinig bouwen in beton
10u - 17u

Hooidonk 2A, 2280 Grobbendonk
10u - 17u
Dit is een kijkwoning
Stijl: Moderne lage-energiewoning
Vrij te bezoeken
Terug

Zeer energiezuinige bouwmethode + duurzame technieken = lage energiekost!

Bij Concrete House zijn we gespecialiseerd in het bouwen van moderne, lage-energiewoningen in beton. We stellen onze kennis graag ter beschikking voor al wie op zoek is naar een innovatieve manier van bouwen waarbij energiezuinig en een mooi design hand in hand gaan.

Voor meer informatie over ons betonbouwsysteem en werkwijze ben je van harte welkom in de nieuwbouwwoning te Grobbendonk. Deze woning bevindt zich momenteel in afwerkingsfase.

Deze woning beschikt over een leefkelder die volledig geïsoleerd is en waar zowel ventilatie als verwarming voorzien zijn. Via de verdiepingshoge ramen in de patio schijnt er heel wat natuurlijk licht de leefkelder binnen.

De zuid gerichte gevels van de verdieping zijn overkragend gebouwd ten opzichte van de raampartijen van het gelijkvloers. Dit is eenvoudig te realiseren met een prefabbetonsysteem. De overkraging zorgt ervoor dat een mogelijke oververhitting in warme periodes wordt vermeden.

De inerte en luchtdichte eigenschappen van de betonwanden, het doordacht ontwerp en de plaatsing van de meest performante technieken zorgen ervoor dat deze woning een E-peil van 1 en een S-peil van 30 behaald.

Een vraag? Contacteer Concrete House!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte