Nieuwbouwproject Neerhof (nieuwe fase)
11u - 16u

Neerstraat, 2360 Oud-Turnhout
11u - 16u
Vanaf € 212.000
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Laat u verrassen en ontdek de nieuwe fase van “Neerhof”. Ruime, comfortabele appartementen in een uniek kader onder verfrissende architectuur gebouwd én op een boogscheut van het gezellige dorpscentrum!

Geen groene vingers maar u wilt toch wonen in een groene oase van rust? Dan is “Neerhof” zeker wat voor u. Met een grote diversiteit aan oppervlaktes die variëren van 58m² tot wel 140m² zijn de extreem energiezuinige appartementen stuk voor stuk pareltjes in dit unieke project.

Het parkdomein omringt de wooneenheden en zorgt dat iedereen kan genieten van een groene oase, een stukje natuur. Project Neerhof streeft naar wooncomfort op hoog niveau, maar biedt door zijn zorgvuldige keuze aan materialen ook een duurzaam en zeer energiezuinig karakter. De BEN-normering wordt ten volste gerespecteerd mede door het gebruik van warmtepompen, gemeenschappelijke zonnepanelen, vloerverwarming en een optimale ventilatie. Dit alles draagt bij dat u iedere dag opnieuw ten volste kunt genieten van uw nieuwe thuis.

Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Wacht niet tot morgen en contacteer ons vandaag nog!

Samen vinden we het perfecte appartement dat bij u past!

Reageer via : nieuwbouw@echovastgoed.be

Uw interesse gewekt, maar nog niet zeker over de waarde van uw eigendom? Vraag een volledig gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom en informeer u naar onze onderscheidende werkwijze!

Een vraag? Contacteer CENTURY 21 Echo Vastgoed!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte