Nieuwbouwproject Schaerkehoek – Hooglede
14u-17u

Honzebrouckstraat, 8830 Hooglede
Terug

In de gemeente Hooglede, in het hart van de provincie West-Vlaanderen, ligt het residentieel nieuwbouwproject Schaerkehoek. Dit woonproject toont aan dat Dumobil zich inzet voor duurzaam bouwen en ondernemen. Wij kiezen steevast voor lage-energiewoningen en reiken kandidaatbouwers de nieuwste grondstofbesparende technologieën aan met het gebruik van alternatieve energiebronnen. De volledige verkaveling wordt aangesloten op een warmtenet.

Er is een droog en een nat bufferbekken voorzien wat een bijdrage levert aan de vergroting van de biodiversiteit. De groenzones met waterpartijen binnen de verkaveling fleuren het straatbeeld op.

In een eerste fase voeren we zowel de halfopen en gesloten projectwoningen uit in een landelijke, moderne en hedendaagse bouwstijl evenals de volledig afgewerkte compacte TANTUM+®-woningen.

Naast de project- en TANTUMPLUS® woningen bouwen we ook een appartementsgebouw met 21 appartementen en 3 commerciële ruimtes.
Binnenkort start de voorverkoop van deze nieuwbouwappartementen.

Op Nieuwbouwzondag kan u dit project ontdekken en zetten wij de deuren van ons kantoor op de verkaveling open voor kandidaat-kopers.

Bevestig uw bezoek aan ons woonproject Schaerkehoek op Nieuwbouwzondag.

Meer info

Een vraag? Contacteer Dumobil!