Nieuwbouwwoning – Achterbroek
Info over dit project te verkrijgen op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout, te bezoeken van 10u tot 16u

Achterbroeksteenweg 118, 2920 Kalmthout
€ 475.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

CONCEPT
De woning heeft een stijlvolle en moderne architectuur met veel aandacht voor licht en ruimte. De achterzijde van de woning en tuin zijn zuid georiënteerd. Grote glaspartijen zorgen voor een vrij zicht over de achtergelegen velden.
LIGGING
Achterbroeksesteenweg 118 te Kalmthout. Via deze weg zijn de na-bijgelegen dorpskernen van Kalmthout centrum en Achterbroek vlot en snel bereikbaar. Het openbaar vervoer stopt op een afstand van 50m. Via het naastgelegen Beekdal kan je per fiets of te voet langs de achtergelegen velden je wandel– of fietstocht starten.
CONSTRUCTIE
Traditionele bouwmethode met veel aandacht voor detail en kwaliteit. De isolatienormen worden zeer streng opgevolgd volgens de EPB-reglementering. Duurzame materialen garanderen een onder-houdsvrije afwerking.

Maak een afspraak voor een bezoek of kom langs (10u-16u) op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout, waar alle info over deze woning aanwezig is.

 

Meer info

Een vraag? Contacteer ...!

Cookie Instellingen