Nieuwbouwwoning in aanbouw op lot 73 – beschikbaar in okt 2023
9u - 12u

Berglaan 15, 2580 Beerzel
9u - 12u
453.300 euro
Op afspraak & reservatie via Nieuwbouwzondag.be
Terug

De halfopen bebouwing op lot 73 staat op een perceel van 3a41ca en heeft een bruto woonopp van 200m².
De indeling is als volgt; inkomhal met vestiaire en toilet. De trap naar de verdieping ligt in de inkomhal waar eveneens toegang tot de garage en de berging is. De berging is zeer ruim en praktisch ingedeeld. Via een glazen deur kom je de rijkelijk natuurlijk verlichte woonkamer binnen. De woonkamer is één grote doorlopende ruimte met open keuken en kookeiland, eetkamer en zithoek. Door de grote en plafondhoge ramen wordt de ruimte op een natuurlijke manier aangenaam verlicht en kan je overal genieten van het vele licht.
Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, apart toilet, extra berging en een zeer ruime badkamer. De ventilatie is voorzien in een aparte ruimte waardoor de garage optimaal gebruikt kan worden voor het stallen van de auto en fietsen.

De woning wordt verwarmd met een warmtepomp lucht/water en heeft een E peil van 6 waardoor je 100% korting op de onroerende voorheffing zal hebben. Hierdoor bespaar je circa 6.000 euro gedurende de eerste 5 jaar.

De tuin heeft de ideale zuidwest oriëntatie waardoor je vanaf de middag tot de avond kan genieten van de zon. Tuinhuis van max 12m² is toegestaan in de tuin.

De ruwbouw van de woning is klaar en wordt opgeleverd in oktober 2023. De snelle beslissers kunnen nog deuren, sanitair en keuken zelf kiezen.

De prijs is de prijs!
Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij 2B2C Projects daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

Wenst u meer info over deze nieuwbouwwoning? Neem contact met ons op 0471/23 24 25 of mail naar info@2b2c.be. We maken dan graag een afspraak in onze kijkwoning waar je de afwerkingsgraad en de ruimtebeleving in de woning kan zien. Een bezoek aan de ruwbouwwoning is eveneens mogelijk na afspraak.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer 2B2C Projects!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte