Nieuwbouwwoningen Centrum Hooglede
10u-15u

Kleine Stadenstraat 25/27, 8830 Hooglede
365.000€ - 395.000€
Vrij te bezoeken
Terug

Dit energiezuinig nieuwbouwproject bestaande uit 2 woningen met garage, is gelegen op een topligging in het centrum van Hooglede en werd afgewerkt in mei 2021!  De ruime en zonnige tuin waar u zich volledig kan uitleven maakt het plaatje compleet. Altijd leuk voor de kinderen of mensen met groene vingers.

De hedendaagse architectuur waar het accent specifiek gelegd wordt op een ruime en brede leefruimte geniet van veel lichtinval en zorgt voor een opvallende verschijning in het centrum van Hooglede.

Indeling :
gelijkvloers : inkom met gastentoilet en trap; vervolgens komt men in de open keuken, met berging. Er is een leefruimte met uitzicht op de ruime zonnige tuin met terras.
Op het eerste verdiep zijn er 3 slaapkamers en een badkamer met douche en bad. De vloerbekleding op het 1ste verdiep is nog niet afgewerkt. Op die manier kan de nieuwe eigenaar nog kiezen met welke vloerbekleding wordt gewerkt. Wel zijn alle voorbereidende werken uitgevoerd.

2de verdiep : zeer ruime zolder.

Dankzij de zonnepanelen en de energiezuinige afwerken is een lage EPB-waarde wat niet alleen goed is voor uw energieverbruik maar er zijn ook nog fiscale voordelen aan verbonden.

Op 24 oktober 2021 is er een open kijkdag van 10.00 u tot 15.00 u. Bij interesse gelieve in te schrijven op 050/65.95.95 of info@drlvastgoed.be

Uiteraard bent u ook zonder afspraak welkom!

Meer info

Een vraag? Contacteer De Ruyter & Lucker!