Nieuwbouwwoningen te Hooglede
10u-16u

Akkerstraat 19a, 8830 Hooglede
€ 279.500
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Dicht bij het centrum van Hooglede, doch rustig gelegen, is Potrell bezig met de afwerking van de bouw van 3 moderne nieuwbouwwoningen met allen een private zonnige tuin. Alle woningen hebben een stijlvolle uitstraling en een kwalitatief hoge afwerking.

De laatste halfopen woning (rechts) is nog te koop! Deze gezinswoning bestaat uit een inkomhal, gastentoilet, open keuken met aparte bergruimte, ruime lichtrijke eetplaats en woonkamer met zicht op de zonnige tuin en de mooie omgeving. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche, alsook een apart toilet en extra wasplaats. Vanop het verdiep geniet je van een prachtig verzicht. Je kan parkeren op de oprit voor de woning. Bovendien is de tuinaanleg inbegrepen in de prijs!

De gezinswoning wordt volledig instapklaar afgewerkt, vanaf mei kan u zorgeloos verhuizen.

De prijs is € 279.500, exclusief kosten. Dit project komt in aanmerking voor de nieuwe 6% BTW regeling, wij informeren u graag over de voorwaarden!

Open kijkdag op zondag 25 april 2021 tussen 10u en 16u.

Tijdens Nieuwbouwzondag openen we de deuren van onze nieuwe modelwoning in Hooglede. Maak kennis met Potrell en ontdek ook onze andere nieuwbouwprojecten ter plaatse.

Een bezoek is mogelijk op afspraak, maar ook zonder afspraak bent u welkom.
Registratie en mondmasker zijn wel verplicht.

Wenst u meer informatie over deze woning in het mooie Hooglede? Aarzel niet en contacteer ons via info@potrell.be of 051/437 507. Wees er snel bij!

De foto’s geven reeds een idee van afwerking en zijn geenszins bindend.

Een vraag? Contacteer Potrell!

Cookie Instellingen