Nieuwe kijkwoning Tielt-Winge
10u - 16u

Leuvensesteenweg 314, 3390 Tielt-Winge
10u - 16u
Dit is een kijkwoning
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via bedrijf)
Terug

Welkom bij de officiële opening van de kijkwoning van LivingHome in Tielt-Winge, gepland voor 28 april. We nodigen je uit om een van de eersten te zijn die deze prachtige woning komt verkennen.

Stap binnen in een oase van moderniteit, waar hedendaagse trends samenkomen in een verfijnd architecturaal ontwerp. De gevel straalt elegantie uit met zijn lichte, genuanceerde steen en strakke zwarte ramen.

Binnen wordt je begroet door een zee van natuurlijk licht dat de ruimtes doet baden in een warme gloed. De woning is ontworpen met een focus op ruimtelijkheid en functionaliteit, waarbij de keuken en leefruimte naadloos in elkaar overvloeien, waardoor een uitnodigende en huiselijke sfeer ontstaat.

Met drie ruime slaapkamers, waarvan de masterbedroom voorzien is van een dressing, en een royale badkamer op de verdieping, biedt deze woning voldoende vierkante meters die slim zijn ingedeeld om aan de behoeften van een modern gezin te voldoen.

Mis deze kans niet om de perfecte combinatie van stijl, comfort en functionaliteit te ontdekken. Wees een van de eersten om de kijkwoning van LivingHome in Tielt-Winge te ervaren tijdens het de opening op 28 april. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

[wpv-map-marker map_id=’project’ marker_id=’marker-320020‘ address=’‘ marker_title=’Nieuwe kijkwoning Tielt-Winge‘ marker_field=’

Nieuwe kijkwoning Tielt-Winge

‘ marker_icon=”/wp-content/uploads/2023/03/huis-green.png”]

Nieuwe kijkwoning Tielt-Winge

Leuvensesteenweg 314, 3390 Tielt-Winge

[/wpv-map-marker] [wpv-map-render map_id=”project” map_height=”500px” marker_icon=”//nieuwbouwzondag.be/wp-content/uploads/2023/03/huis-green.png”][/wpv-map-render]

Een vraag? Contacteer LivingHome!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte