NOOR
op kantoor na afspraak

Schijfstraat 84, 2800 Mechelen
Vanaf 280.000 euro

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

LICHT EN RUST
De naam ‘Noor’ staat voor ‘licht’ en dat is meteen één van de pijlers van dit prestigieuze nieuwbouwproject. Alle appartementen baden namelijk in het licht dankzij de vele strategisch geplaatste ramen en kijken bovendien uit op de groene omgeving.

GROENE RUIMTE
Noor wordt ontwikkeld in een binnengebied waar groene ruimte en rust centraal staan. Er worden 2 moderne gebouwen met in totaal 12 appartementen opgetrokken. Bij de indeling van de appartementen stelde de architect steeds het ruimtelijke karakter voorop. De beschikbare oppervlaktes worden hierdoor maximaal benut.

De appartementen genieten een aangenaam uitzicht op het binnenplein en het achterliggende park. Het binnenplein wordt volledig aangekleed met groen alsook met zitbanken voor ontspanning. Achteraan bevindt er zich toegang tot het buurtpark met speeltuin. Deze wordt ‘s avonds afgesloten zodat uitsluitend de bewoners van Noor toegang hebben tot het binnengebied.

LIGGING
Residentie Noor is uw ontsnapping aan de drukte op een boogscheut van de binnenstad. De locatie vormt een ideale uitvalsbasis, gelegen op wandelafstand van alle winkels, horeca en openbare diensten. Bovendien beschikt deze buurt over een waaier aan voorzieningen zoals scholen, kinderopvang, speel-, sport- en recreatiefaciliteiten. Openbaar vervoer vindt u op wandelafstand en de verbinding met de verkeersas N16 / E19 is eenvoudig te bereiken.

COMMERCIEEL
De oplevering van dit project wordt voorzien in juli 2021. Onderstaande verkoopprijzen zijn exclusief BTW en registratierechten. Het project wordt niet verkocht onder Wet Breyne. Dit heeft als voordeel dat u niet in schijven dient te betalen naargelang de bouw van het project, maar pas eenmalig bij de oplevering. Er is de mogelijkheid tot het aankopen van ondergrondse autostaanplaatsen en bergruimte.

Meer info

Een vraag? Contacteer Quares – Mechelen!

Cookie Instellingen