Notarishuys
10u tot 15u30

Sint-Elooisstraat 78, 8020 Ruddervoorde
265.000 EUR

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

“Deze karaktervolle neoclassicistische notariswoning werd in 1878 gebouwd en wordt opnieuw in zijn volle glorie gerestaureerd en uitgebreid.”
— Marc Haelemeersch
PARKRESIDENTIE NOTARISHUYS: beste van twee werelden
Parkresidentie Notarishuys, het meest recente project van Casoma, is echt heel bijzonder. Wij denken met dit project het beste van twee werelden te kunnen aanbieden. Bouwen wordt er niet gemakkelijker op, goede bouwgronden zijn schaars, de eisenbundel van de klant neemt steeds toe en de overheid legt steeds meer stringente normen op qua energieprestatie. Dit project kwam tot stand met onze huisarchitect Jonckheere-ir.-architecten waarbij TAD, technisch adviesbureau Marnix Declercq, instond voor de stabiliteitsberekeningen.
Bouwheren willen deze normen halen. Vandaar dat we op weg zijn naar steeds compacter bouwen, gestapelde appartementen zonder veel privacy, met kleinere ramen, minder direct zonlicht en kleine terrassen. Groen of een leuk uitzicht is er meestal ook niet… Daar wordt u als koper niet vrolijk van !
En toch is het mogelijk om het beste van twee werelden met elkaar te verzoenen : Parkresidentie Notarishuys haalt of overtreft alle normen qua energieprestatie zowel in het nieuwbouwgedeelte als in het gerestaureerde historische gebouw en dit mét grote ruimten, veel lichtinval, zuidgerichte oriëntatie én grote zonneterrassen. wij noemen dit onze ‘low cost + high end’ aanpak:
LOW COST
Deze appartementen krijgen thermisch en akoestisch super geïsoleerde daken , vloerplaten en muren en worden voorzien van de meest performante ventilatie type D. Alle wooneenheden worden nagenoeg luchtdicht uitgevoerd en beschikken over hoog rendement- gascondensatieketels en individuele zonnepanelen. Dit alles zorgt voor een gevoel van privacy, een aangenaam binnenklimaat en zeer lage verwarmings-en onderhoudskosten.
HIGH END
Er mag een beetje luxe zijn, de luxe bestaat hier uit ruimtegevoel, zon en dit volop in het groen. Het gebouw is mooi geïntegreerd in zijn omgeving, door de inspringende volumes en de afgeschermde terrassen is er volop privacy.

Meer info

Een vraag? Contacteer V&V Vastgoed!

Een vraag? Contacteer Vastgoed Depauw!

Een vraag? Contacteer Casoma!

Cookie Instellingen