Notendijk
28 april: 13u - 15u

Sint Onolfsdijk 55, 9200 Dendermonde
28 april: 13u - 15u
335.000 euro
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Woonpark Notendijk is een project met een uitzonderlijke locatie midden in de natuur en gelegen in Dendermonde. De architect wil hier een hedendaagse uitstraling creëren. Hierbij staan duurzaamheid in combinatie met Bijna Energie Neutraal wonen centraal. De Notendijk zorgt voor een perfecte combinatie tussen rustig wonen, groen, privacy en voornamelijk duurzaamheid.

Een bijzondere plek waar rust, elegantie, comfort en natuur elkaar kruisen. Hier kom je thuis en kan je genieten van de stilte en natuur. Wil je genieten van een uitgebreide wandeling of een fietstocht maken langs het water? Het kan hier allemaal!
Het project is voorzien van 6 ruime woningen, midden in het groen en aan de rand van de Schelde, 8 luxe appartementen en 3 penthouses met ruime terrassen en een uniek zicht. Daarnaast zijn er nog parkeerplaatsen en carports voorzien in het woonpark. Bovendien beschikken de woningen ook over zonnepanelen (5.000Wp), een warmtepomp, vloerverwarming,.. Notendijk is volledig BEN en je betaalt hier 5 jaar geen onroerende voorheffing!
Bovendien kan je hier aan het verlaagd BTW-tarief van 6% aankopen, vraag zeker naar de voorwaarden!

De werken zijn reeds gestart en de oplevering van de Notendijk is voorzien voor het voorjaar van 2024.

De prijzen in dit project zijn vaste prijzen.

Ben je benieuwd naar meer over dit uitzonderlijk en duurzaam project? Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist en hij vertelt er je graag alles over!

Een vraag? Contacteer ERA PROJECTS!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte