Nummer 71
10u-12u30 - 13u30 - 16u

Stationsstraat 71-73, 8480 Eernegem
Vanaf € 269.000
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

Residentie Nummer 71 kan uw comfortabele thuis worden!

Duurzaam gebouwde, energie- neutrale Residentie met prachtige architectuur, en intelligente technologie. U wenst maximale woonbeleving? Dit kan in deze moderne, stijlvolle, luxueuze comfortabele oase van licht en ruimte. U bent hier zeker klaar voor de toekomst, dankzij de doorgedreven energie- neutrale bouwwijze met als resultaat een CO² neutraal energiecomfort. Goed voor het milieu maar ook goed voor uw bankrekening. Een domotica- pakket (eenvoudig te bedienen) is standaard geïntegreerd, en zorgt voor intelligent wonen. Onderhoudsvrije kwaliteitsvolle materiaalkeuze (u hebt te kiezen uit een ruim aanbod) . Gezellige warmte, frisse koelte en ongezien zuinig! Standaard is er vloerverwarming voorzien!

Er zijn tevens twee aparte liften voorzien voor een ideale woonbeleving. Privacy gegarandeerd, rustig gelegen in een groene omgeving. Deze groene omgeving wordt volledig afgewerkt opgeleverd.
De ruime garages zijn zeer vlot toegankelijk. Heden is er een mogelijkheid om aan verlaagd tarief van 6% BTW (constructie) aan te kopen! Voorwaarden in te kijken op ons kantoor te Eernegem, Zedelgem, of Brugge.

Bel ons op voor meer info of een inkijk in de plannen.

Meer info

Een vraag? Contacteer Correct Vastgoed!