Park Linde
14u - 17u

Beukenhofstraat 71, 8570 Vichte
14u - 17u
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via Nieuwbouwzondag.be)
Terug

Ontdek het gloednieuwe modelappartement! 6 % btw mogelijk

Park Linde is een doordachte en duurzame herbestemming van oude bedrijfsgebouwen naar 4 woonresidenties in een park van 17.000 m². De nieuwe woongelegenheden nemen slechts 10% in van het totale terrein in, de overige ruimte wordt ingepalmd door bomen, open ruimte, wadi’s, wandel- en fietspaden, zitbanken en speelpleintjes. Het park is autoluw, je vindt er rust en kinderen kunnen er veilig spelen.

Het park gaat over in het Beukenhof met de vlindertuin en het geboortebos. Waar je ook kijkt, overal zie je groen. Park Linde is dan ook een natuurlijke oase van rust en privacy. Mooi om te wandelen, nog mooier om te wonen.

Park Linde Overzicht Benaming Residenties Klein Smal Formaat

De luxe van de omgeving

Met Winterlinde, Zomerlinde, Koningslinde en Zilverlinde vind je in Park Linde 4 woonpaviljoenen met telkens 14 appartementen (13 in Koningslinde waarvan 1 luxepenthouse). Door te kiezen voor vier afzonderlijke residenties, zijn de volumes lager, en geniet je van meer licht en een ruime tuin (tot 276 m²) of terras (tot 163 m²).

De vier residenties zijn opgedeeld in verschillende appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers (oppervlaktes van 73 m² tot 215 m²). De bovenverdiepingen bestaan uit penthouses met grote terrassen die uitkijken over de groene omgeving. Onderaan lopen privétuinen natuurlijk over in het park. Geen afsluitingen dus, wel lage hagen die je tuin omzomen zonder het zicht op het park te belemmeren.

Park Linde is bewust autoluw. Parkeren kan zowel ondergronds als bovengronds, veilig afgesloten van de openbare weg met een automatische toegangspoort. Onder 3 van 4 residenties zijn autostaanplaatsen, garageboxen, grote fietsenstallingen en extra bergruimtes voorzien. Ook onder de natuurlijke talud bovengronds is er plaats voor wagens en fietsen.

Hoogwaardig afgewerkt

Elk appartement wordt in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet aan alle hedendaagse comforteisen. Er is vloerverwarming, vraag gestuurde ventilatie garandeert een gezond binnenklimaat en de grote ramen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een gevoel van ruimte in je woning.

Over de indeling en afwerking mag je natuurlijk ook je zegje doen. We begeleiden je graag van plan tot oplevering, vergezellen je tijdens je bezoeken aan verschillende showrooms en adviseren je over materialen om je appartement piekfijn af te werken, kortom, we ontzorgen je van a tot z. We bouwen je huis, maar creëren ook samen een thuis.

Ontdek het volledige project op www.parklinde.be

Al 60 % verkocht!

Verkoop met 6% btw is mogelijk (onder voorwaarden). Lees ook het artikel van landschapsarchitect Erik De Waele op www.eribo.be/nieuws.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Eribo Vastgoed!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte