Park Lindendael
25 oktober: 10u - 12u

Dennenlaan 7, 2980 Zoersel
Terug

Park Lindendael, exclusief wonen, midden in het groen

Op de voormalige terreinen van de auto-cinema ‘Drive’ in Zoersel, heeft evillas 27 luxueuze villa-appartementen gerealiseerd in een mooi aangelegd woonpark van meer dan 3 ha.
Park Lindendael is gelegen langsheen de Dennenlaan en nabij de dorpskern van het gezellige Sint-Antonius. Winkels, openbaar vervoer en scholen, het bevindt zich allemaal op wandelafstand. Park Lindendael is gelegen in een zeer groene en centrale omgeving en is zeer vlot bereikbaar via de E34 en E313.

Park Lindendael bestaat uit 21 villa-appartementen met twee en drie slaapkamers en 6 penthouses met drie slaapkamers. De appartementen zijn verdeeld over 3 woongebouwen met telkens 9 appartementen, wat een zekere kleinschaligheid creëert. In Park Lindendael geniet u van alle moderne comfort en luxe. De afwerking gebeurt met duurzame, hoogwaardige materialen.
Bovendien zijn de appartementen uitermate energiezuinig en kunnen ze volledig afgewerkt worden volgens uw stijl en persoonlijke wensen. LAATSTE 3 APPARTEMENTEN TE KOOP!
Bezoek ons kijkappartement op zondag 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur. Wij ontvangen jullie graag in alle veiligheid!

Meer info

Een vraag? Contacteer Evillas!

Cookie Instellingen