Parkresidentie Bernice
zondag 25 oktober: 13.30 - 17.00 u

Leiestraat 10, 8930 Lauwe
Vanaf €165.620 exclusief kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Luxueuze appartementen in de schaduw van de kerktoren!

Parkresidentie Bernice staat voor een prachtige architectuur met oog voor grote en lichtrijke appartementen met een maximum aan wooncomfort, slimme materiaalkeuze en mooie terrassen. De luxueuze appartementen bieden straat- of parkzicht met 1 of 2 slaapkamers en variëren van 67 tot 106 m2. Elke woning is bereikbaar met een ruime personenlift en beschikt over alle wooncomfort met een lichtrijke leefruimte. Het appartement kan volledig volgens eigen stijl en smaak worden ingericht en is afgewerkt met een volledig ingerichte keuken en badkamer. Een autostaanplaats kan ook worden aangekocht.

Elk appartement is voorzien van Hellohelp. Hellohelp is een dienstverlening waarbij u vanuit uw appartement beroep kan doen op hulp en diensten op het moment dat u het echt nodig heeft. Alle appartementen beschikken over een ingebouwd communicatiesysteem dat in verbinding staat met Z-plus, de grootste zorgcentrale van Vlaanderen. Deze verenigt een netwerk van deskundige zorgverleners die hulp bieden bij een noodoproep. Zo bent u zeker van een interventie met hulp op maat. Dit kan gaan van thuisverpleging, gezinszorg, het op afstand opvolgen van uw bloeddruk, hartslag, glucose, ….
Deze directe hulp door deskundige zorgverstrekkers wordt kosteloos voor u gecoördineerd.

De grote, groene tuin is het paradepaardje van dit unieke woonconcept. U kan er zalig genieten van de wandelpaden en petanquebaan.

Een betere thuis vindt u nergens!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Meer info

Een vraag? Contacteer Bix Estate!

Cookie Instellingen