Residentie Bernice
9u30 tot 12u30

Leiestraat 10, 8930 Lauwe
9u30 tot 12u30
Vanaf €210.000
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via Nieuwbouwzondag.be)
Terug

31 prachtige appartementen in het centrum van Lauwe!

Luxueuze appartementen in de schaduw van de kerktoren!

Parkresidentie Bernice staat voor een prachtige architectuur met oog voor grote en lichtrijke appartementen met een maximum aan wooncomfort, slimme materiaalkeuze en mooie terrassen. De luxueuze appartementen bieden straat- of parkzicht met 1 of 2 slaapkamers en variëren van 67 tot 106 m2. Elke woning is bereikbaar met een ruime personenlift en beschikt over alle wooncomfort met een lichtrijke leefruimte. Het appartement kan volledig volgens eigen stijl en smaak worden ingericht en is afgewerkt met een volledig ingerichte keuken en badkamer. Een autostaanplaats kan ook worden aangekocht.

Elk appartement is voorzien van Hellohelp. Hellohelp is een dienstverlening waarbij u vanuit uw appartement beroep kan doen op hulp en diensten op het moment dat u het echt nodig heeft. Alle appartementen beschikken over een ingebouwd communicatiesysteem dat in verbinding staat met Z-plus, de grootste zorgcentrale van Vlaanderen. Deze verenigt een netwerk van deskundige zorgverleners die hulp bieden bij een noodoproep. Zo bent u zeker van een interventie met hulp op maat. Dit kan gaan van thuisverpleging, gezinszorg, het op afstand opvolgen van uw bloeddruk, hartslag, glucose, ….
Deze directe hulp door deskundige zorgverstrekkers wordt kosteloos voor u gecoördineerd.

De grote, groene tuin is het paradepaardje van dit unieke woonconcept. U kan er zalig genieten van de wandelpaden en petanquebaan.

Een betere thuis vindt u nergens!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Bix Estate!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte