Parkville
28 april: 10u - 12u

Maurice Devriendtlaan, 8370 Blankenberge
28 april: 10u - 12u
262.250 euro
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Parkville, een residentieel nieuwbouwproject ontworpen door CAAN-architecten, biedt een unieke kans om te wonen aan de prachtige kust van Blankenberge. Met 112 nieuwbouwappartementen verdeeld over 5 gebouwen, biedt Parkville een mix van comfortabele en moderne wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamers, ruime terrassen en ondergronds parkeren. Gelegen op slechts 250 meter van het strand en dicht bij de pier, de zeedijk en de duinen, genieten bewoners van een echt vakantiegevoel.

Het project wordt gekenmerkt door duurzame keuzes, zoals een collectief geothermisch systeem voor energievoorziening en individuele warmtepompen voor vloerverwarming en warm water. Parkville omarmt groen wonen, met een autovrije groenzone rondom het gebouw, een rustige binnentuin en een gemeenschappelijke ruimte waar bewoners kunnen samenkomen.

Bovendien biedt Parkville een unieke prijsgarantie, waarbij de prijs bij ondertekening van het compromis niet meer verandert, waardoor bewoners gemoedsrust hebben. Met zijn ideale ligging en focus op duurzaamheid en gemeenschap, belooft Parkville een idyllische woonervaring aan de Belgische kust.

Geniet nu van een actie tot eind mei voor nieuwbouwzondag,
Krijg nu meer voor hetzelfde budget!
Per verkocht appartement met 1 slpk ontvang je 5000euro schildersbudget en voor 2 slpk 7500euro.

Zie jij je volgend jaar al zitten in je eigen mondern, energiezuinig appartement aan de kust? Neem gerust contact op met onze nieuwbouwspecialist en hij vertelt er je graag alles over!

[wpv-map-marker map_id=’project’ marker_id=’marker-324733‘ address=’‘ marker_title=’Parkville‘ marker_field=’

Parkville

‘ marker_icon=”/wp-content/uploads/2023/03/appartement-red.png”]

Parkville

Maurice Devriendtlaan, 8370 Blankenberge

[/wpv-map-marker] [wpv-map-render map_id=”project” map_height=”500px” marker_icon=”//nieuwbouwzondag.be/wp-content/uploads/2023/03/huis-green.png”][/wpv-map-render]

Een vraag? Contacteer ERA PROJECTS!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte