Parkwoning in aanbouw lot 72 – beschikbaar in okt 2023
9u - 12u

Berglaan 17, 2580 Beerzel
9u - 12u
466.886 euro
Op afspraak & reservatie via Nieuwbouwzondag.be
Terug

Droom jij ervan om met je gezin rustig en midden in en aan een groene omgeving te wonen, maar toch ook vlak bij alle dagdagelijkse voorzieningen zoals scholen en winkels? Dat kan perfect in onze autoluwe en kindvriendelijke woonbuurt ‘Hoog Beerzel’. De nieuwe verkaveling ligt in Beerzel, op de grens met Putte en Heist-op-den-Berg. Wij bieden hier unieke moderne woningen aan met die gedroomde ligging: scholen, winkels, vrijetijdsbesteding en natuur liggen op wandel- en fietsafstand. Een ideale plek om je thuis te voelen, te ontspannen en je kinderen in alle veiligheid te laten opgroeien midden in een oase van groen.

De woning op lot 72 is een ruime moderne halfopen bebouwing gelegen op een hoekperceel van 4a 22ca. Het perceel ligt op het einde van de verkaveling waardoor je zeer rustig woont. Tegenover het perceel ligt een park waar eeuwenoude bomen staan. Hierdoor heb je vanuit elk raam zicht op de unieke groene omgeving.

De woning heeft een bruto opp van 200m² met een ideaal gelegen zuidwest tuin.

De indeling van de woning is als volgt; ruime inkomhal met vestiaire, toilet en trap naar de eerste verdieping. Via de inkomhal heb je toegang tot een berging die zeer praktisch ingedeeld is. Vanuit de inkomhal ga je via een glazen deur naar een zeer ruime woonkamer met zithoek, eetkamer en open keuken met kookeiland. Door de vele grote plafondhoge ramen krijg je een fantastische ruimtebeleving in de woonkamer. Via een groot schuifraam heb je toegang tot het terras en de tuin. Op de eerste verdieping heb je 4 ruime slaapkamers, een grote badkamer met ligbad en inloopdouche. Op de nachthal is een toilet en een ruimte voor de technieken voorzien. Een groot raam zorgt voor veel lichtinval in de nachthal en aan de trap.
In de woning is overal vloerverwarming voorzien. De warmtepomp op lucht-water, de extra geplaatste PV panelen en het ventilatiesysteem D zorgen voor een zeer laag E peil van 5! Hierdoor betaal je de eerste 5 jaar sowieso geen onroerende voorheffing en bespaar je al makkelijk circa 6.000 euro wat zeker mooi meegenomen is in deze dure tijden.

De prijs is de prijs!
Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij 2B2C Projects daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer. De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

De woning op lot 72 is ruwbouw klaar en wordt opgeleverd in oktober 2023. Wenst u meer info over deze nieuwbouwwoning? Neem contact op met ons op 0471/23 24 25 of mail naar info@2b2c.be. We maken dan graag een afspraak in onze kijkwoning waar je de afwerkingsgraad en de ruimtebeleving van de woning kan zien. Een bezoek aan de woning zelf hoort er eveneens bij.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer 2B2C Projects!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte