Pierstraat
10u00 - 12u30

Pierstraat 297-299, 2550 Kontich
10u00 - 12u30
vanaf € 600.000 excl. kosten
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Bent u ook op zoek naar een ruime gezinswoning met mooie buitenruimte, energiezuinigheid, een aantrekkelijke ligging in het groen, lichtrijke leefruimtes, voldoende slaapkamers, parking en mogelijkheid tot uitbreiding? Dan stellen wij u graag project “Pierstraat” voor!

Deze knappe residentie bestaat uit 2 half-open en 2 gesloten bebouwingen en is reeds in volle aanbouw; Met andere woorden uw unieke kans voor een moderne, warme en gezellige thuis op een fijne uitvalsbasis. Afwerking van deze woning is volledig naar uw eigen smaak en stijl via het lastenboek.

De woningen zullen ook allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 20, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar gedurende 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

De bouw van deze knappe residentie is volop lopende; de ruwbouwwerken komen stilaan tot hun einde.

Ontdek project Pierstraat op zondag 22/10 te Pierstraat 297-299 – 2550 Kontich en schrijf u hiervoor via deze link in: Pierstraat

Kan u niet wachten tot 22/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag!

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte