Pietersmolenpark
10u30-12u30

Sint-Pietersmolenstraat 27, 8000 Brugge
Vanaf € 299.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Ontdek het kleinschalige nieuwbouwproject “Pietersmolenpark” met 12 woningen, gelegen op een uiterst vlot bereikbare locatie in een veilige, kindvriendelijke en groene omgeving nabij het centrum van Brugge.

Het autoluwe woonerf is gelegen nabij een op- en afrit van de Expressweg (richting E40/E403/A11), en tevens vlakbij openbaar vervoer (bushalte en treinstation), ontspanningsmogelijkheden, winkels, scholen, enz.

De woningen zullen beschikken over 2 of 3 slaapkamers (+ zolder), en beschikken allen over een leuke privatieve tuin, en men kan tevens gebruik maken van de prachtige gemeenschappelijke tuin van de verkaveling. Op de site worden ook carports en garageboxen te koop aangeboden.

Bovendien zullen alle woningen in het project worden aangesloten op het Brugse warmtenet. Dit zorgt ervoor dat de verwarmingskosten beduidend lager zullen liggen dan bij klassieke verwarmingssystemen, en bovendien is dit ook een milieuvriendelijk alternatief .

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen en zal er een zeer degelijke afwerking plaatsvinden. De koper heeft eigen inbreng en kan personaliseren naar eigen wens en smaak zodoende de woonst naar uw eigen hand te kunnen zetten.

Meer info

Een vraag? Contacteer Immo Delbecque!

Cookie Instellingen