Prachtig woonproject met centrale tuin in hartje Bosmolens
10u-17u

Kokelarestraat 7, 8870 Izegem
Vanaf € 214.955
Bezoek op afspraak
Terug

>> MOGELIJKHEID TOT AANKOOP ONDER HET 6% BTW-REGIME <<
Rustig vertoeven in een groene omgeving maar toch goed bereikbaar wonen? ‘Residentie Bosmolens’ gunt u het beste van beide werelden!

Dit prachtig nieuwbouwproject bestaande uit 41 luxueus afgewerkte nieuwbouwappartementen geniet van een mooi aangelegde centrale tuin en ligt op wandelafstand van het centrum en alle nodige voorzieningen. Door de groene omgeving woont u hier in alle rust en stilte in een buurt die voelt als thuiskomen. Het befaamde provinciedomein Wallemote-Wolvenhof, waar u mooie wandelingen kunt maken, ligt slechts op ca. 200 meter verwijderd.

Vergeet alle drukte en kom thuis in een oase van rust! De ideale plek om te ontspannen, met de kinderen buiten te spelen of met de hond te gaan wandelen. Het woonproject bestaat uit 2 gebouwen waarbij maximale aandacht werd besteed aan de privacy van de toekomstige bewoners. Ieder appartement is voorzien van ruime terrassen en de ‘Hellohelp’ app.

Behalve de toplocatie genieten de bewoners van ruime appartementen met alle moderne comfort en een hoge afwerkingsgraad. Tegelijk voldoet ‘Residentie Bosmolens’ aan de strikte eisen en normen inzake isolatie, ventilatie en energiezuinigheid. Een private ondergrondse parking is bereikbaar via een centrale ingang en bestaat uit 13 garages en 22 parkeerplaatsen. Er wordt eveneens een publieke parking voorzien op het domein.

1-slaapkamerappartement vanaf € 214 955,00 excl. kosten
2-slaapkamerappartement vanaf € 224 400,00 excl. kosten
3-slaapkamerappartement vanaf € 259 075,00 excl. kosten

Voor een afspraak om dit unieke project te bezichtigen, maak geheel vrijblijvend een afspraak op het nummer 0477/40.54.38 of 0473/32.71.31.

Hopelijk tot snel!

Meer info

Een vraag? Contacteer D-House!

Cookie Instellingen