Project Aramis
10u-12u

Groenestraat 57, 8210 Zedelgem
10u-12u
Vanaf € 238.759
Op afspraak & reservatie via Nieuwbouwzondag.be
Terug

Middenin centrum Zedelgem is deze nieuwbouwresidentie met 10 entiteiten gelegen, waarvan reeds 45% verkocht is! Het gebouw, ontworpen door lokaal architectenbureau Reflekt, wordt een parel qua architectuur en hedendaags comfort. In de omgeving wordt u omringd met diverse lokale handelaars, detailhandels en scholen! Het project zelf wordt met rust omgeven door de groene afwerking, de ideale combinatie!

De appartementen variëren tussen 1 en 3 slaapkamers alsook een penthouse. De residentie biedt ook 13 ondergrondse garages (23m²-29m²), 5 ondergrondse en 2 bovengrondse staanplaatsen. Deze laatste zijn te bereiken via de buurtweg die leidt naar het Xaverianenplein.

De appartementen beschikken elk over een inkomhal, apart toilet, woonkamer met open keuken en praktische berging. De badkamers worden voorzien van een wastafel en inloopdouche en/of bad. Verder zijn er één of drie slaapkamers en beschikt elk appartement over een ruim zonnig terras met gunstige oriëntatie.

De appartementen worden met een oog voor detail en afwerking afgeleverd aan u. De kwaliteitsvolle en uiterst duurzame materialen spelen een belangrijke rol in de energiezuinigheid die dit project aan u biedt. Eveneens wordt het gebouw volledig opgericht volgens de nieuwe EPB-richtlijnen.

Bel Laura voor een afspraak 0470/55.30.30

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Immo Francois Zedelgem!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte