Project de Brug
9u - 18u

Brugstraat 100-1, 3550 Heusden-Zolder
9u - 18u
€ 239.000
Ons project is volledig vrij te bezoeken
Terug

Winddichte woning met 2 leefruimtes en 4 slpks, residentiëel gelegen in rustige doodlopende straat! Uitzonderlijke verkoop aan 12% ipv 21% BTW!
Deze praktische woning bevindt zich vlak bij het levendige centrum van Heusden.

BESCHRIJVING
In de Brugstraat bevindt zich dit moderne project van 2 half open bebouwingen; elk op een perceel van circa 4.15 are; gelegen in een doodlopende straat!
De ruwbouw-winddichte woningen worden gekenmerkt door hun grote leefruimtes en praktische indeling; elke woning heeft 4 slaapkamers!
Beide huizen bevinden zich zeer rustig gelegen maar op wandelafstand van het centrum!

OMGEVING
Dit strakke project situeert zich in een rustige residentiële omgeving met een leuk zich op het groen.
Deze moderne blok, bevindt zich op 5 min wandelen van het centrum van Heusden, waar voldoende winkels en eetgelegenheden zijn.
Bakkers, supermarkten, de Action… alles is vlakbij.
Ook het openbaar vervoer bereikt men makkelijk en men is na een luttele 6 minuten aan de oprit van de autosnelweg richting knooppunt E313-E314!

KENMERKEN
Een strakke moderne blok met een praktische indeling!

Deze moderne woning (links) heeft een bewoonbare oppervlakte van circa 190m² en werd opgericht met hoogwaardige materialen!
Voor de gevel werd gekozen voor een tijdloze beige steen.
De aluminium ramen in wit bevatten super isolerend glas.
De woning wordt ruwbouw-winddicht opgeleverd met een vlak getrokken perceel dat onmiddellijke aanplanting toelaat; het perceel is circa 4.15 are groot!
Via de inkomhal met apart gastentoilet kan men naar de salon aan de voorzijde of naar de achterzijde waar een zeer ruime leefkeuken gesitueerd is. Verder bevindt er zich in de gang een ruime berging met meer dan voldoende plaats voor stockage of zelfs een douche ea.
De grote leefkeuken aan de achterzijde (38m² bruto!), met direct zicht op de tuin en het verder gelegen groen, zorgt dat men de dag begint met een zalig gevoel!
Op de eerste verdieping bevinden er zich 4 slaapkamers en de badkamer.
Zowel de raampartijen als dakwerken zijn uitstekend en getuigen van kwaliteit; de trap naar de eerste verdieping en het invoegen wordt nog gedaan door de bouwheer.
De rustige omgeving vlakbij het centrum is ideaal om te voet naar de bakker te gaan of de kinderen naar school te brengen. Er is een uitstekende verbinding naar het fietsroutenetwerk en het autostrade bereik men na een 6-tal minuten.
De combinatie van ligging, uitkijk en de moderne bouwstijl geven cachet en een warm gevoel.
Een ideaal pand voor klanten die zelf kunnen afwerken of dit toch liever laten doen.

Een vraag? Contacteer ImmoFusion!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte