Project Eernegem
10u-12u & 14u-16u

Hector Olivierstraat 7, 8480 eernegem
vanaf € 260.000
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

Nieuwe verkaveling bestaande uit 14 eengezinswoningen en 12 appartementen te Eernegem, zijnde 10 halfopen woningen, 3 alleenstaande woningen en 1 gesloten bebouwing.

De woningen worden afgewerkt met hoogstaande materialen en volledig volgens de wensen van de klant! De verkaveling is gelegen tussen de Stationsstraat & de Hector Olivierstraat, in Eernegem, deelgemeente van Ichtegem, tevens met de nodige aandacht voor groenvoorziening en parkeermogelijkheden. De Stationsstraat is een gewestweg (N306: verbinding centrum Eernegem – Halve Bareel) en één van de hoofdstraten in de dorpskern van Eernegem. De Hector Olivierstraat is een nieuwe, doodlopende zijstraat van de Akkerbeekstraat.

De voornaamste voorzieningen zijn gelegen in een straal van 1000 meter (dorpskern Eernegem): winkels (bakker, beenhouwer, grootwarenhuis), dienstverlening (dokter, apotheek, kinesist, bank, …), onderwijs (kinderopvang, kleuter/lager/middelbaar onderwijs) en ontspanningsmogelijkheden (sport, cultuur, …). Er is een bushalte op ca. 400m langs de Bruggestraat (halte “Eernegem Kerk”).

Voor meer uitleg maken wij graag met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek! Tot binnenkort? Residentie Vastgoed

Meer info

Een vraag? Contacteer Residentie Vastgoed!