Residentie Hof Ter Beuken
13u30 - 16u

Brusselsesteenweg 552, 2800 Mechelen
13u30 - 16u
Prijzen vanaf €315.000 excl. kosten
Afspraak via makelaar
Terug

Zoek je een rustige en groene thuis? En met het bruisende stadsleven toch dichtbij? Maak dan snel kennis met Hof ter Beuken. Je vindt er de perfecte combinatie van rust, groen en ruimte, op een boogscheut van de Mechelse binnenstad
Hof ter Beuken bevindt zich in het binnengebied tussen de Zemstbaan en de Brusselsesteenweg. Daar verrijzen heden 4 woningen en 2 kleinschalige appartementsgebouwen met in totaal 24 appartementen.
Elk appartement beschikt over 1, 2 of zelfs 3 slaapkamers en een ruime zuid of zuidwest gerichte buitenruimte. Het is er heerlijk vertoeven dankzij het panoramische uitzicht op de parktuin. De appartementen komen ook in aanmerking voor het tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6% (onder voorwaarden).
Alle appartementen worden bijna-energieneutraal gebouwd, volgens de huidige BEN-20 normen. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing. De kwalitatieve afwerking maakt het geheel compleet.
Ondergronds is er een ruime parking voorzien. Een autostaanplaats en privatieve kelderberging zijn additioneel aan te kopen. Bezoekersparking is tevens voldoende aanwezig.
In de 4 moderne woningen vind je telkens een lichtrijke leefruimte, voldoende berging, 2 badkamers, 4 slaapkamers en een mooie, private zuid georiënteerde tuin.
Voor elke woning worden 2 (bovengrondse) autostaanplaatsen voorzien.
De funderingswerken aan deze residentie werden dit voorjaar afgerond en heden krijgt het gelijkvloers vorm. De oplevering van dit knap project is voorzien voor 2024.
De appartementen van deze residentie komen in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!
Maak op zondag 23/10 kennis met deze residentie te Brusselsesteenweg 552 – 2800 Mechelen en schrijf u hiervoor via deze link in:  Residentie Hof Ter Beuken
Kan u niet wachten tot 23/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag op kantoor ! https://nieuwbouwmalinesgroup.youcanbook.me/

Een vraag? Contacteer Malines Group!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte