Project M
10u -17u

Markt 8 - Graaf van Loonstraat 6-8-10-12, 3580 Beringen
10u -17u
vanaf € 171.500 (exclusief kosten)
Vrij te bezoeken
Terug

Een nieuwe thuis in het vernieuwde stadscentrum en aan de markt van Beringen, vlakbij het stadhuis, de bibliotheek, winkels en restaurants.

Project M bestaat uit 3 unieke residenties Markant (luxe appartementen), Mayor (ruime appartementen) en Maison (meegroei appartementen).            Het combineert verrassende architectuur met een groene omgeving & de dynamiek van een stad in bloei. Ontdek de unieke ligging van uw droomappartement en ervaar het gemak van alles dichtbij te hebben.

Maar Project M is ook een slimme investering! De vraag naar ruime appartementen met terras in een groene omgeving stijgt exponentieel op de huurmarkt. Project M speelt in op deze noden en garandeert daarbovenop het zicht op een heel mooie meerwaarde dankzij de topligging. Er is een aantoonbaar nettorendement vanaf 7,9%. De verhuur en het beheer zijn mogelijk door een professionele partner.

Oplevering zomer 2022!

Kom het nieuwe modelappartement bezoeken in Residentie Mayor tijdens Nieuwbouwzondag.  Toegang heeft u via de Graaf van Loonstraat. U bent van harte welkom!

Heeft u vragen over het project of andere projecten van REALIS ?                                                                                                                                                           Bel dan naar het gratis nummer 0800 92 000.  Wij zullen u begeleiden en al uw vragen over investeringsvastgoed beantwoorden.                               Op maat van uw budget én profiel!

 

Een vraag? Contacteer Realis!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte