Project M
14u -17u

Graaf van Loonstraat 6 - Markt 8, 3580 Beringen
14u -17u
vanaf € 171.500 (exclusief kosten)
Zowel reservatie als vrij bezoek mogelijk
Terug

Project M bestaat uit 3 instapklare, unieke gebouwen – Markant, Maison, Mayor – gelegen pal in de vernieuwde stadsomgeving van Beringen. Deze zijn allemaal klaar om onmiddellijk te betrekken of om te verhuren.

Mayor : 28 ruime appartementen in een oase van rust. Nieuw modelappartement!
Markant : 12 luxueuze appartementen aan de vernieuwde markt van Beringen. Modelappartement te bezichtigen.
Maison : 55 appartementen die kunnen meegroeien met de bewoner, als starterswoning tot zorgwoning. Nieuw modelappartement!

Elk gebouw heeft zijn eigen identiteit, materialisatie en uitstraling. Ieder appartement is ontworpen vanuit de grootste zorg naar energiezuinigheid en speelt maximaal in op de troeven van de de sterk groeiende stad Beringen.
REALIS heeft niet voor niets dit project het RIS-label gegeven. Dat staat voor een rendabel, veilig en zorgeloos investeringsproject dat aan strenge opgestelde kwaliteitscriteria voldoet.

Rendabel

Reken op een mooi én snel rendement dankzij een grote, groeiende huurmarkt op een toplocatie. De huurinkomsten zijn geïndexeerd waardoor de waarde van uw investering niet devalueert.

Veilig

Juist omdat Project M zo een gunstige ligging heeft, heeft u een realistisch zicht op de meerwaarde die het project biedt.

Zorgeloos

De hele entourage rond Project M bestaat uit alleen maar solide partijen. Daarnaast is het mogelijk uw investering te laten verhuren en beheren door een professionele partner.

 

Registreer u vrijblijvend en kom de nieuwe modelappartementen ontdekken! Onze Private Real Estate Investment Advisors beantwoorden graag al uw vragen. Meer informatie vindt u via onderstaande button.

Kan u niet aanwezig zijn op 23 oktober? Bel dan naar het gratis nummer 0800 92 000 en we maken een privé afspraak met u.

 Tot dan!

 

Een vraag? Contacteer Realis!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte