Project Sparrenhof
10u-15u

Liersesteenweg 131, 3130 Begijnendijk
10u-15u
514.000€
Op afspraak & reservatie via Nieuwbouwzondag.be
Terug

Dit nieuwbouwproject van 4 exclusieve urban villa’s ligt op een boogscheut van het centrum van Begijnendijk. Door de ligging heeft het project Sparrenhof dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jong als oud. Niet alleen de ligging is een grote troef, Bautonic realiseert deze woningen met de visie om geen fossiele brandstoffen meer te gebruiken. BEN-woningen (BEN30 voorschriften) zijn geen doel, maar, een minimum. We gaan nog een stapje verder en zorgen ervoor dat alle woningen voldoen aan de BEN20 voorschriften.

Wat betekent dit voor u? Wel, u betaalt de eerste 5 jaar GEEN onroerende voorheffing! Van een juiste investering gesproken.

Alle woningen worden verwarmd met een individuele geothermische warmtepomp. Deze warmtepomp wordt aangesloten op verschillende verticale boringen tot wel 100m diep. In deze boringen worden gesloten aardsondes geplaatst die met een vloeibaar glycol mengsel worden gevuld, dit zonder in contact te komen met het grondwater. Naarmate dit mengsel wordt rondgepompt in de gesloten bodemlussen, zal het de temperatuur van de ondergrond aannemen. Deze temperatuur blijft altijd constant (zomer en winter). Deze GRATIS bron aan energie is onuitputtelijk. Hierdoor bent u ook niet meer afhankelijk van gasmaatschappijen en de fluctuerende gasprijzen.
Sparrenhof biedt 4 woningen aan met 3 slaapkamers, allen voorzien van een grote zuidgerichte tuin. Het project is opgesplitst in twee open bebouwingen en 2 halfopen bebouwingen. De toegang tot de verkaveling wordt voorzien langs 1 ontsluiting die uitgeeft op de Liersesteenweg. De ventweg zorgt ervoor dat elke woning vlot toegankelijk is en er zijn 2 parkings voorzien per woning. Daarnaast beschikt elke woning over een carport.
De woningen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken. Ramen tot op de grond verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een gezellige woonplek. De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen de 153 m² tot 212 m². Wilt u graag ontspannen na een drukke werkdag? Dankzij de grote zongerichte tuin, die volledig wordt afgewerkt en afgesloten, komt u helemaal tot rust. Tevens zorgen de reeds grote voorziene budgetten voor keuken, tegels en badkamer voor een luxueuze afwerking. Wilt u graag uw woning een persoonlijke touch geven? Geen enkel probleem, koop nu uw woning en u kan alles aanpassen naar eigen budget.

Mogelijkheid aankoop onder 6% btw op het constructiegedeelte. Dit is onder voorwaarden.

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Bautonic!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte