Project Sparrenhof
10u-17u

Liersesteenweg 131, 3130 Begijnendijk
10u-17u
Vanaf €535.500 excl. kosten
Zowel op afspraak als vrij te bezoeken (reservatie via Nieuwbouwzondag.be)
Terug

LIGGING

Het voormalige café Sparrenhof krijgt een nieuwe invulling. Hier stelt Bautonic het project Sparrenhof voor. Dit nieuwbouwproject van 4 exclusieve urban villa’s ligt op een boogscheut van het centrum van Begijnendijk. Bovendien liggen de 4 villa’s op de as Lier – Aarschot langs de N10. Winkels, scholen, kinderopvang en sportclubs zijn op wandelafstand te bereiken. U kan Aarschot makkelijk bereiken met de fiets. Door de ligging heeft het project Sparrenhof dus alle troeven in huis om een ideale woonplek te zijn voor zowel jong als oud. Niet alleen de ligging is een grote troef, Bautonic realiseert deze woningen met de visie om geen fossiele brandstoffen meer te gebruiken. BEN-woningen (BEN30 voorschriften) zijn geen doel, maar, een minimum. We gaan nog een stapje verder en zorgen ervoor dat alle woningen voldoen aan de BEN20 voorschriften.

Wat betekent dit voor u? Wel, u betaalt de eerste 5 jaar GEEN onroerende voorheffing! Van een juiste investering gesproken.

6% Btw mogelijk op de constructie onder voorwaarden

DUURZAAMHEID

De afkorting BEN staat voor Bijna Energie Neutraal. BEN-woningen verbruiken dus bijzonder weinig energie voor verwarming, koeling en sanitair. Vanaf 2021 moet elke nieuwbouw voldoen aan een E-peil van E30 of lager. Wij gaan nu reeds een stap verder en voldoen nu al aan de E20 norm dit d.m.v. gebruik te maken van GEOTHERMIE.

Alle woningen worden verwarmd met een individuele geothermische warmtepomp. Deze warmtepomp wordt aangesloten op verschillende verticale boringen tot wel 100m diep. In deze boringen worden gesloten aardsondes geplaatst die met een vloeibaar glycol mengsel worden gevuld, dit zonder in contact te komen met het grondwater. Naarmate dit mengsel wordt rondgepompt in de gesloten bodemlussen, zal het de temperatuur van de ondergrond aannemen. Deze temperatuur blijft altijd constant (zomer en winter). Deze GRATIS bron aan energie is onuitputtelijk. Hierdoor bent u ook niet meer afhankelijk van gasmaatschappijen en de fluctuerende gasprijzen.

Waarom BEN20 woningen?

Bijna Energie Neutraal bouwen is niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een slimme keuze. Hoewel de bouw extra investeringen vraagt, betalen ze zichzelf verassend snel terug. U geniet niet enkel en alleen van zeer lage energiefacturen (o.a. geen gasfactuur) maar u betaalt ook de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing. Tevens bieden ook kredietverleners extra voordelige tarieven aan omdat u investeert in een energiezuinige woning.

De aankoop van een gezinswoning is nog steeds de belangrijkste investering in uw leven. Door de nieuwe energie eisen die zijn opgelegd door de Vlaamse regering en de huidige energiecrisis, is het daarom belangrijk dat uw investering ook rendeert in de toekomst. Bautonic kiest daarom resoluut voor hernieuwbare energiebronnen zodat uw woning zelfvoorzienend kan zijn.`

LUXE WOONCOMFORT

Sparrenhof biedt 4 woningen aan met 3 slaapkamers, allen voorzien van een grote zuidgerichte tuin. Het project is opgesplitst in twee open bebouwingen en 2 halfopen bebouwingen. De toegang tot de verkaveling wordt voorzien langs 1 ontsluiting die uitgeeft op de Liersesteenweg. De ventweg zorgt ervoor dat elke woning vlot toegankelijk is en er zijn 2 parkings voorzien per woning. Daarnaast beschikt elke woning over een carport.

De woningen beschikken over een aangename leefruimte met een open en volledig uitgeruste keuken. Ramen tot op de grond verzekeren een grote lichtinval, wat resulteert in een gezellige woonplek. De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen de 153 m² tot 212 m². Wilt u graag ontspannen na een drukke werkdag? Dankzij de grote zongerichte tuin, die volledig wordt afgewerkt en afgesloten, komt u helemaal tot rust. Tevens zorgen de reeds grote voorziene budgetten voor keuken, tegels en badkamer voor een luxueuze afwerking. Wilt u graag uw woning een persoonlijke touch geven? Geen enkel probleem, koop nu uw woning en u kan alles aanpassen naar eigen budget.

INVESTERING

Dit project is ook interessant voor investeerders. Niet alleen door de ligging maar dankzij de enorme energiezuinigheid van de woningen zijn de energiefacturen zeer laag. Waardoor de huurprijs hoger ligt. BEN-woningen zijn zeer aantrekkelijk op de verhuurmarkt omwille van de toenemende milieubewustheid. Dat u de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing moet betalen, doet het rendement alleen maar stijgen.

Bent u een investeerder en wilt u graag meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op!

Samengevat, met het project Sparrenhof kiest u voor duurzaam en kwalitatief wonen!

Een realisatie in samenwerking met s3architecten.

Prijzen vanaf 535.500,00 excl. kosten. Vraag vrijblijvend een bezoek of de detail van de prijzen.

*6% btw mogelijk op de constructie onder voorwaarden

 

Plan je bezoek

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren

Een vraag? Contacteer Bautonic!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte