Project Z – Zedelgem
24 oktober: 10u tot 12u

Sint-Laurentiusstraat 37, 8210 Zedelgem
Vanaf € 413.000
Vrij te bezoeken
Terug

Het unieke nieuwbouwproject ‘Project Z’ in Zedelgem bestaat uit 33 ruime en duurzame nieuwbouwappartementen voorzien van grote zuid gerichte terrassen. Deze ruime en duurzame appartementen genieten een optimale ligging te midden een groene en rustige omgeving.

‘Project Z’ werd door de gemeente Zedelgem in november 2020 vergund. Daarmee verwelkomt Zedelgem het nec plus ultra van het samenleven: 33 prachtige nieuwbouwappartementen met élk een fantastisch zicht, letterlijk doorkliefd met majestueus groen, én verwarmd en gekoeld zonder beslag te leggen op toekomstige generaties. ‘Project Z’ is het eerste gebouw in Vlaanderen waar werkelijk alles klopt!

In de ruime appartementen zorgen de verhoudingen en de organisatie voor innerlijke rust. De grote zuid gerichte terrassen kijken uit op beschermd groen, een bufferbekken dat het jaar rond een lust is voor ornithologen en wandelaars. De binnenafwerking heeft een hoge, en dus duurzame standaard, en de parkeergarage is een open ruimte met, jawel, daglicht, waar je niet alleen in één vlotte draai parkeert, waar het warempel zelfs aangenaam toeven is. Types: – 2 of 3 slaapkamers – 1 of 2 badkamers – oppervlaktes tussen 104 m² en 188 m² – ruime terrassen tussen 24 m² en 119 m² – zicht op groen en/of beweging

Meer info

Een vraag? Contacteer Dewaele Vastgoed Brugge!

Een vraag? Contacteer Immo Francois Zedelgem!