Prosper Park Fase 2
10u - 14u

Prosper van Raemdonckstraat, 9120 Beveren
vanaf € 212.500
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW! Na een succesvolle verkoop van Prosper park fase 1, zijn we vanaf donderdag 24 maart met de verkoop van fase 2 gestart.

Op zoek naar een combinatie van natuur en een bruisende gemeente? Wilt u een aantrekkelijke, moderne woning voor uzelf, uw gezin, of een interessante investering in een gezellige buurt voor jong en oud? Dan bent u van harte welkom in Prosper Park, een fantastisch nieuwbouwproject in het centrum van het prachtige Beveren. Met in deze fase 10 appartementen met 2 of 3 slaapkamers belooft Prosper Park een levendige ontmoetingsplek te worden. Alle appartementen beschikken over een ruim terras of een ruime tuin, zijn uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en worden, met inspraak van de koper volledig afgewerkt. Bovendien is er de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats (al dan niet met berging) is er een gemeenschappelijke fietsen en vuilberging aanwezig en beschikt elk appartement over een privé kelderberging (reeds inbegrepen in de prijs)

 

Contacteer ons nu voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak in ons verkoopkantoor (Yzerhand 2, Beveren) waarbij we het project met veel plezier verder toelichten!

Meer info

Een vraag? Contacteer Walls!

Cookie Instellingen