Pur Sang
24 april: 14u tot 17u

Westerlaan-Molenstraat, 8790 Waregem
24 april: 14u tot 17u
Richtprijs: € 350.000
Vrij te bezoeken
Terug

Residentie Pur Sang, Waregem

Tussen de Westerlaan en Molenstraat.

Residentie Pur Sang is niet zomaar een residentie, het is een leefomgeving waar de bewoner het zorgkader vindt dat hij of zij nodig heeft en waar er stevig ingezet wordt op comfort. Senior Homes creëert zo een plekje waar iedereen zich thuis voelt en heerlijk kan genieten van het leven, zonder zorgen.

Met het oog op comfort en zorg ontwierp Senior Homes een fantastisch totaalconcept voor Residentie Pur Sang. Er is namelijk veel meer dan enkel de woning: een restaurant waar u kan genieten van een heerlijke maaltijd met uw (klein)kinderen, een fitnessruimte waar u uw lichaam in conditie kunt houden, een wellness waar u heerlijk kunt relaxen…

Residentie Pur Sang ligt in hartje Waregem, gekend om z’n excellente imago, luxe en welstand, en natuurlijk past Residentie Pur Sang perfect in dat plaatje. Dankzij de strategisch gekozen locatie, vindt u op wandelafstand van de residentie heel wat horeca- en handelszaken, banken, openbaar vervoer en nog zoveel meer!

Zo heeft u alles bij de hand, want dat is toch net waarom u kiest voor een assistentiewoning in de stad, toch?

TE KOOP – TE HUUR

Elk appartement beschikt over een ruime living, open keuken, aangepaste badkamer, berging en 1, 2 of 3 slaapkamers. Woonoppervlaktes tussen 74 en 138m2. Aansluitend op de leefruimte heeft u een overdekt terras vanaf 14 tot wel 150 m2 en soms ook een buitenberging. Bovendien is er bij elk appartement steeds een kelderberging en vindt u ondergronds voldoende parkeerruimte voor auto’s en fietsen. Op de kelderverdieping is er ook een wassalon, een praktijk voor kinesitherapie, een kap- en schoonheidssalon, wellness- en fitnessruimte.

Senior Homes biedt elke bewoner een uitgebreid, verzorgd dienstenpakket aan. Naast de basisdienstverlening kan er ook een op maat gemaakt pakket uitgetekend worden op basis van de behoeften van de bewoner.

Kom ons modelappartement bezoeken.

www.pur-sang-waregem.be

Een vraag? Contacteer Senior Homes!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte