Pura Vida
op afspraak

Winterslagstraat 73-77, 3600 Genk
op afspraak
vanaf €256.500
Op afspraak & reservatie via bedrijf
Terug

Genk-centrum: 14 energiezuinige (BEN) appartementen.
Met het nieuwe project ‘Pura Vida’ trachten we een plek te creëren waar de bewoners kunnen genieten van het leven, zij het via de mooie appartementen voorzien van ruime terrassen met een uitstekende oriëntatie naar de zon, of via het aanbieden van een simpele toegang tot het bruisende centrum van Genk met de vele horeca zaken die zich letterlijk op een steenworp bevinden.
Deze nieuwbouw bestaat uit 14 energiezuinige (BEN) appartementen, dewelke een mix zijn van gelijkvloerse appartementen met een gezellige en privatieve stadstuin, tot knappe 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen en een magnifieke penthouse met prachtige zichten op Genk centrum.
Er zijn tevens voldoende ondergrondse parkings en bergingen voorzien voor alle wooneenheden.
Alle appartementen worden uiterst kwalitatief en hoogwaardig afgewerkt naar de smaak en ideeën van de koper, waarvoor tevens zeer ruime budgetten worden voorzien. Het is de afwerking, de materialen en de begeleiding van de koper die dit project onderscheidt van anderen, dus aarzel niet om meer informatie te verkrijgen via Immo Jurimex of Immo Lantmeeters

Indien u aan de wettelijke voorwaarden voldoet, bestaat voor dit project de mogelijkheid om aan te kopen aan 6% BTW op de constructiewaarde in plaats van 21%.

Een vraag? Contacteer Jurimex!

Een vraag? Contacteer Immo Lantmeeters!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte