Québec Residence
11u - 16u

Tallinnstraat 1, 2000 Antwerpen
11u - 16u
vanaf € 262.916
Vrij te bezoeken
Terug

Welkom in Québec Residence, uw nieuwe thuis of lonende belegging op een heerlijke locatie!

De Québec Residence is het allerlaatste puzzelstuk van het prestigieuze project Cadix, een mooi samenspel van enkele staaltjes knappe architectuur.

Met een ligging op de kruising van het befaamde Eilandje en de maritieme Cadixwijk kunnen we hier werkelijk van een droomlocatie spreken. Alle courante diensten zijn op wandelafstand te vinden, openbaar vervoer stopt voor de deur en grote invalswegen zijn binnen handbereik te vinden.

Ook van sport en ontspanning is dit een droomlocatie, groen kan je volop opdoen aan het naastgelegen Schengenplein, het
Belvédère park of in Park Spoor Noord. Heerlijke horeca, cultuurhuizen en verfijnde winkels in de omgeving maken deze locatie af.

Het project bestaat uit een grote verscheidenheid van 30 uiterst energiezuinige appartementen, voorzien van één of twee slaapkamers, telkens met hun eigen indeling, kenmerken en uitzichten.

Bovendien kunnen bewoners genieten van een prachtige gemeenschappelijke binnentuin, een gemeenschappelijk terras en wintertuin, fietsen en vuilberging, is er de mogelijkheid tot het aankopen van een inpandige autostaanplaats en worden de appartementen volledig afgewerkt (inclusief schilderwerken) verkocht.

Verkoop onder het stelsel van registratierechten voor wat betreft het grondaandeel, BTW voor wat betreft de constructie.

Kom langs op Nieuwbouwzondag op de hoek van de Tallinnstraat en Kattendijkdok-Oostkaai.

U bent van harte welkom om de verschillende units te bezoeken.

Een vraag? Contacteer Walls!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte