Quintet – Heide Kalmthout
Info over dit project te verkrijgen op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout.

Thillostraat 2, 2920 Kalmthout
€ 460.000

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Het nieuwbouwproject QUINTET beschikt over 5 energiezuinige woningen in het groene Heide-Kalmthout. Met een E-peil onder 30, 55 zonnepanelen en meer dan geschikte isolatiematerialen is QUINTET het nieuwste toekomstgerichte en ecologisch project in Heide. Verder beschikt dit project over een gemeenschappelijke tuin van 3054 m2. Elke woning heeft tevens een eigen terras en tuin dat privatief is. Met onder andere parket en keramische vloeren toont QUINTET zijn veren als uithangbord van een te verwachte kwalitatieve afwerking in dit nieuwbouwproject.
QUINTET is gelegen op de hoek van de Thillostraat en de Begonialaan in het groene Heide-Kalmthout. De locatie van het project brengt een rustige en groene omgeving met zich mee. Daarbij is dit project ook gelegen nabij het centrum van Heide waardoor de trein, de bussen en verschillende winkels niet ver weg zijn!

Maak een afspraak voor een bezoek of kom langs (10u-16u) op de locatie van Thilda, Heidestatiestraat 41-49 te Kalmthout, waar alle info over Quintet aanwezig is.

 

Meer info

Een vraag? Contacteer ...!

Cookie Instellingen