Residentie Aan De Kalvenne
Zondag 25 oktober 2020: 14u - 16u op afspraak

Baalsebaan 64, 3120 Tremelo
Prijzen vanaf € 395.000 excl. kosten

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie “Aan de Kalvenne” is gesitueerd op een centrale locatie op wandelafstand van hartje Tremelo en omvat 2 moderne halfopen bebouwingen.
Voor deze nieuwbouwwoningen met een bewoonbare oppervlakte van +/-180m² werd op het gelijkvloers gekozen voor maximale woonvertrekken met o.a. een open keuken, een ruime & lichtrijke leefruimte, een bureau en een handige berging. Op de verdiepen zijn er 3 slaapkamers, een ruime badkamer en een polyvalente ruimte voorzien die volledig naar eigen wens ingericht kan worden. De zuid-west georiënteerde tuin van 600m² sluit aan op het gebied van de Kalvenne, zo kan je er genieten van de groene omgeving. Parkeren kan op de oprit.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Maak op 25/10 kennis met deze 2 moderne woningen bij ons op kantoor en schrijf u hiervoor via deze link in: https://www.eventbrite.be/e/121341263987

Kan u niet wachten tot 25/10? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist dan nu via onze website zelf in en we ontvangen u heden al graag bij ons op kantoor!

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines-Group!

Cookie Instellingen