Residentie Alida
Zondag 25 oktober: 14u - 16u

Polenlaan 2, 8956 Kemmel
Vanaf € 175.000
Vrij te bezoeken
Terug

Residentie ALIDA, genoemd naar de voormalige kruidenierszaak die op de hoek van de Polenlaan gelegen was, wordt een nieuwbouwresidentie van 8 appartementen en 8 ondergrondse autostaanplaatsen waar de nadruk ligt op ruime en lichtrijke appartementen. Dit project zit in afwerkingsfase en is voor 75% verkocht (laatste 2 beschikbaar).

Bij het ontwerp van het nieuwbouwproject waren de ligging en de omgeving zeer belangrijke factoren. De ligging op de hoek van de Polenlaan en Reningelststraat zorgt voor de meest centrale ligging van Heuvelland, aan de voet van de Dries.

Als ontwikkelaar was het al vlug duidelijk dat we nieuwbouwappartementen willen creëren waar ruimte centraal staat. Zo zijn we tot een kleinschalige residentie van 8 appartementen gekomen, waardoor de oppervlaktes variëren van minimum 93 m² tot 116 m², met uitzondering van het appartement op de gelijkvloerse verdieping (64 m²). Daarnaast is er ook een zeer ruime fietsen- en vuilnisberging van 39 m² aanwezig.

Onder het gebouw wordt een ondergrondse kelder voorzien waar we ruimte hebben voor 8 private parkeerplaatsen (22.500 €/parkeerplaats) en een privatieve kelderberging (5.000 € tot 7.500 €) per appartement.

Residentie ALIDA is gelegen in het centrum van Heuvelland en beschikt door zijn ligging over verschillende troeven!

– Centrum van het bruisende en groene hart van de Westhoek
– In de nabije omgeven vindt u tal van winkels: bakker, buurtwinkel, slagerij,..
– Omgeven door tal van restaurants & cafés
– Gemeentehuis is op wandelafstand bereikbaar
– Vlakbij bushalte ‘Kemmel Dorp’

In Heuvelland en bij voorkeur Kemmel komt u terecht in een gemeente waar u tot rust kan komen maar toch af en toe kan genieten van fantastische evenementen!

– Wandel- en fietsroutes in overvloed
– Paardenwandelingen over berg en door dal
– Tal van lokale producten: picon, Heuvellandse wijnen, etc.
– Jaarlijkse Zoetemarkt, Wijnfeesten en Rommelmarkt

Meer info

Een vraag? Contacteer Depotter vastgoedadviseur!