Residentie Antwerpsepoort
13u30 - 16u

Antwerpsesteenweg 255/257, 2500 Lier
Prijzen vanaf €299.500 excl. kosten
Afspraak via projectontwikkelaar / makelaar
Terug

Maak kennis met residentie Antwerpsepoort te Lier, de ideale plek voor de vestiging van uw nieuwe thuis of als slimme investering. Dit mooi en kleinschalig nieuwbouwproject huisvest 7 ruime appartementen met 1, 2 tot 3 slaapkamers en zuid-georiënteerde zonneterrassen van maar liefst 40m2 en een mooi tuintje op het gelijkvloers. De appartementen werden reeds tot in de puntjes afgewerkt, inclusief schilderwerken, waardoor ze bij akte reeds ter beschikking zijn. Bovendien voldoen alle appartement aan de BEN-30 norm waardoor u de eerste 5 jaar van een korting van 50% op uw onroerende voorheffing geniet.

Achterliggend zijn een aantal garageboxen voorzien alsook een gemeenschappelijke fietsenstalling. De aankoop van een box is verplicht. Er is heden ook nog de mogelijkheid om meerdere boxen aan te kopen.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

De appartementen van deze residentie komen mogelijks in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% indien u als koper aan de voorwaarden voldoet.

Sedert de start van de verkoop midden september werden reeds 5 van de 7 appartementen verkocht! Laat deze kans u niet ontglippen en maak op 24/10 kennis met deze residentie te Antwerpsesteenweg 255/257 – 2500 Lier en schrijf u hiervoor via deze link in. 

Meer info

Een vraag? Contacteer Malines Group Mechelen!