Residentie Aquila
zondag 25 oktober van 10u tot 16u

Europalaan 14, 3650 Dilsen-Stokkem
Vanaf € 215.000 excl. BTW

De inschrijvingen voor Nieuwbouwzondag zijn afgesloten, indien u nog een afspraak wil maken kan u contact opnemen met de makelaar / projectontwikkelaar van dit project.

Terug

Residentie Aquila – Schitterende ruime appartementen!

 

LOCATIE

Centrum Dilsen, op wandelafstand van winkels, scholen, bushalte, horeca, … Zicht op Kasteel Ter Motten (het stadhuis van Dilsen) en het Kasteelpark.

 

PROJECT

Residentie AQUILA bestaat uit  12 ruime appartementen met zongerichte terrassen. De 4 gelijkvloers appartementen beschikken bovendien over een privé tuintje. In de kelderverdieping bevinden zich parkeerplaatsen en privé kelderbergruimtes. Voor het gebouw zijn nog 6 privé autostandplaatsen. Een lift bedient alle verdiepingen, van de kelder tot en met de derde verdieping.

 

STAAT VAN AFWERKING

3 modelappartementen in Residentie Aquila zijn volledig afgewerkt.  De overige niet-verkochte eenheden zijn afgewerkt tot en met chape en pleisterwerk. De verdere afwerking kiest u zelf, en is inbegrepen in de prijs, volgens de voorziene budgetten. Op het ogenblik van de akte is uw appartement volledig afgewerkt!

 

MODEL APPARTEMENT

3 model appartementen zijn volledig ingericht: gelijkvloers, op de eerste verdieping,  en een penthouse!

VAN HARTE WELKOM OM DEZE EN ANDERE APPARTEMENTEN TE BEZOEKEN OP NIEUWBOUWZONDAG 25 oktober 2020 – van 10u tot 16u.

Meer info

Een vraag? Contacteer Lumaro vastgoed!

Cookie Instellingen