Residentie August
10u tot 12u

Haiglaan 103, 8900 Ieper
10u tot 12u
vanaf €219.000
Vrij te bezoeken
Terug

Met trots stellen wij u Residentie “August” voor dit stijlvolle woonproject is gelegen op de hoek van de Haiglaan en de Augustijnenstraat te Ieper op een boogscheut van de Historische Grote markt, shoppen, onderwijs, genieten, sport en ontspanning. De residentie bestaat uit 14 appartementen, 2 handelsruimtes en ondergrondse autostandplaatsen.

Elk appartement heeft zijn eigen karakter met een bewoonbare oppervlakte van 74m² tot 111m². Ze beschikken allemaal over 1 of 2 slaapkamers en er kan voor elke woongelegenheid een ondergrondse staanplaats worden gereserveerd op de site. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling, bergruimte en privacy. Door elk appartement te voorzien van voldoende glaspartijen kan men in elk appartement genieten van veel lichtinval. Elke toekomstige eigenaar beschikt tevens over een private buitenruimte die rechtstreeks grenst aan hun appartement.

Wees er snel bij! Waarom?
– reeds 50% van dit project is verkocht!
– grote keuzemogelijkheid in verschillende types van appartementen!
– personaliseren van uw appartement is nog mogelijk! ( bv: vloerbedekking, keuken, badkamer, binnendeuren en zelfs het aanpassen van niet dragende structuren kan besproken worden )

*DIT PROJECT KOMT IN AANMERKING VOOR HET VERLAAGD BTW TARIEF VAN 21% naar 6%.

Een vraag? Contacteer Vastgoed Vancayzeele!

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwbouwaanbod?

Registreer je hier en blijf op de hoogte van het aanbod dat aan jouw wensen voldoet!

Blijf op de hoogte